Associació de veïns i entitats blanenques solidaries

El Teatre de Blanes acull dissabte un Festival Benèfic pel Càncer Infantil, organitzat per l’AVV de Mas Enlaire 

Participaran diverses entitats culturals, que contribuiran amb música i dansa a recollir fons econòmics pel SJD Pediatric Cancer Center, especialitzat en oncologia infantil i juvenil 




Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 03/11/2022 

La ciutat de Blanes sempre s’ha caracteritzat per ser un municipi solidari amb diverses causes, que periòdicament fan que l’agenda d’activitats reculli esdeveniments que tenen com a finalitat la conscienciació i la recollia de fons econòmics per finalitats en diversos camps. Un dels més immediats tindrà lloc dissabte vinent, 5 de novembre.

Es tracta del Festival Benèfic que ha organitzat l’Associació de Veïns de Mas Enlaire, i s’allotjarà al Teatre de Blanes a partir de les 8 del vespre. En aquesta ocasió la finalitat és recollir donatius pel Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona, un nou centre monogràfic al servei d’infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, situat actualment com el quart centre a escala mundial en atenció al pacient de càncer del desenvolupament.

El Festival Benèfic inclourà les actuacions de sis entitats culturals que, a través del seu art en música i dansa, contribuiran a aportar el seu granet de sorra per a una causa solidària. Més concretament, es tracta de les Escoles de Dansa Daina, Danstudio i Míriam Beltran, la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria, el grup de flamenc Alegria i el Coro Rociero Bahía de Blanes.

Sortosament, quan va començar a córrer la notícia les entrades per assistir-hi van començar a vendre’s molt ràpidament de manera anticipada através de l’enllaç amb el Teatre de la Costa Brava Sud. També es poden comprar de manera presencial a la Xurreria La Plantera, així com a la Taquilla del Teatre fins divendres vinent, de 17 a 19 h, i el mateix dissabte de 7 a 8 del vespre.

Tanmateix, els qui no puguin assistir dissabte vinent al Festival Benèfic pel Càncer Infantil, poden contribuir-hi igualment fent aportacions através d’un link creat pel mateix SJD Pediatric Cancer Center on es donen quatre opcions: donar 10€, 25€, 50€ o una altra quantitat.


Pediatric Cancer Center 

El SJD Pediatric Cancer Centre concentra en un espai comú els serveis assistencials adreçats als i les pacients que pateixen un càncer del desenvolupament, així com diferents zones destinades a la recerca. L’objectiu és atendre de manera més eficaç, eficient i adequada un gran volum de pacients, més de 400 nous a l’any, amb l’equip altament especialitzat que treballa en l’Àrea d’Oncologia de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.

Els seus objectius són incrementar la capacitat de curació del càncer infantil gràcies a una atenció integral i personalitzada; disminuir les seqüeles dels infants supervivents; aconseguir nous tractaments efectius per als càncers actualment incurables; i ser un centre obert al món i amb vocació de servei. Centren la seva experiència en sis àrees clíniques adreçades a les diferents tipologies de pacients per a garantir la millor atenció mèdica buscant sempre la millor experiència possible.

Ofereix una atenció multidisciplinària, molt especialitzada, d’alta complexitat i integral. En el cas dels tumors sòlids de l’edat pediàtrica, compten amb un Laboratori d’Oncologia Molecular especialitzat en la caracterització genètica d’aquests tumors, que els permet oferir al pacient un tractament més personalitzat i adequat en funció de les alteracions genètiques del seu tumor.



Comentaris