Acció de govern Ple de l'Ajuntament desembre 2022

L’Ajuntament de Blanes celebra demà dijous el darrer ple municipal d’aquest 2022

Inclou 12 punts a l’ordre del dia, entre ells incrementar fins els 8’3 M€ la consignació pressupostària per a la construcció del nou edifici de la Policia Local i Protecció Civil 


Imatge facilitada per la institució. 

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 21/12/2022 


Demà dijous l’Ajuntament de Blanes celebrarà el darrer ple d’aquest any 2022, el què correspon en aquest cas a la sessió ordinària del mes de desembre. Com és habitual, el ple d’aquest 22 de desembre tindrà lloc a partir de les 7 del vespre, i s’allotjarà a la Sala de Plens. Inclourà un total de 12 punts a l’ordre del dia, inclòs l’apartat de Precs i Preguntes.

Un dels temes més destacats és l’increment de la consignació pressupostària per fer realitat el projecte de construcció de la nova Prefectura de la Policia Local de Blanes, que allotjarà també les dependències de Protecció Civil. Aquest és un dels dos punts inclosos a l’ordre del dia que proposa fer una modificació del pressupost municipal vigent. L’altra modificació és per a despeses corrents i per a l’adquisició d’unes finques com a solució a un procediment judicial.

Cronològicament, els cinc primers punts són per donar compte de diverses resolucions, així com a l’acta de l’anterior ple del mes de novembre. El primer tema de debat serà prorrogar la concessió del transport públic, seguits pels dos punts ja esmentats on es sotmetran a votació les dues modificacions de crèdit.

Els tres darrers temes abans no arribi l’apartat de Precs i Preguntes seran d’una banda reconèixer a favor del personal municipal amb efectes de l’1 de gener d’enguany l’increment de retribucions de l’1’5%. De l’altra, són dues mocions: la primera presentada pel grup municipal Blanes En Comú Podem és per la municipalització de la gestió de l’aparcament de superfície.

La segona moció és del regidor no adscrit Sergio Atalaya, per commemorar el Dia Internacional de les Víctimes de l’Holocaust que s’escau el 27 de gener. El ple municipal es podrà seguir en directe a través dels perfils de Facebook i YouTube de l’Ajuntament de Blanes: 

https://www.blanes.cat/docweb/pledirecte



Comentaris