BRCAT entre Lloret de Mar i Blanes servei de bus exprés

Lloret de Mar unirà els carrils bici amb un fons Next Generation de 366.000 euros 


Imatge GENCAT 

Contingut AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES 

Rebut 06/12/2022 


L’Ajuntament de Lloret de Mar (Selva) ha licitat el projecte per millorar la xarxa de carrils bici del municipi per un valor de 366.000 euros després de rebre una ajuda dels fons europeus Next Generation. Aquest projecte compta amb sis àrees prioritàries que hauran de servir per connectar els diferents ramals que hi ha de carrils bici al municipi. L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha apuntat que aquesta és una aposta per la mobilitat sostenible i “alliberar” el centre de cotxes. En paral·lel a aquest projecte de millora de la xarxa pedalable, Lloret de Mar segueix treballant en el servei de bicis elèctriques que també ha rebut una subvenció europea.


El BRCAT canviarà la mobilitat 

L’ajuntament ha dissenyat aquesta millora de la xarxa pedalable tenint en compte que el Govern preveu executar el projecte BRCAT entre Lloret de Mar i Blanes. Es tracta d’un servei de bus exprés que connectarà l’estació de busos del municipi amb la de trens de Blanes. Aquest projecte també incorpora un carril bici a banda i banda de la carretera.

Jaume Dulsat ha detallat que aquest projecte “canviarà la mobilitat de l’entrada a Lloret de Mar”, ja que desapareixerà el pont que hi ha en després de l’Oficina de Turisme en un dels accessos de Lloret de Mar, popularment conegut com l”scalèxtric’ i es construirà una rotonda en el seu lloc. El BRCAT comportarà una inversió de 10 milions d’euros, que una part dels diners també vindrà d’Europa.



Comentaris