Networking amb emprenedors i empreses de la comarca

El Centre Eix de Negoci acollirà la 9 Jornada d’Emprenedors i Empreses de la Selva 


Imatge SHUTTERSTOCK 

Nota de premsa CONSELL COMARCAL 

Rebuda 13/12/2022 


El Consell Comarcal de la Selva ha organitzat una nova Trobada d’Emprenedors i Empreses de la Selva. Enguany, la Trobada , que se celebra aquest divendres 16 de desembre, arriba a la seva 9ª edició totalment consolidada i amb una gran participació dels emprenedors i les empreses d’arreu de la comarca de la Selva. Es tracta d’una jornada que pretén crear sinergies i fer contactes amb les empreses del Centre. Si bé també poden participar-hi els emprenedors i empreses de la comarca i que no formen part d’El Centre.

La tècnica d’Empresa del Consell Comarcal de la Selva, Sílvia Fàbrega, ha explicat: "En aquests nou anys, el networking sempre hi ha sigut present i és una de les coses més ben valorades. De fet, la trobada d’aquest any començarà amb una potenciació del networking amb els diferents membres del Centre-Eix de Santa Coloma."

La jornada estarà dinamitzada per l’experta en recursos humans i intel·ligència emocional, Alba Gómez.


Comarca emprenedora 

La tècnica d’Empresa, Sílvia Fàbrega ha apuntat que a la comarca de la Selva hi ha “molt de talent” i, segons observa, “aquest any hi ha molt de moviment a nivell d’iniciativa i empresa”. En aquest sentit, una de les activitats programades per la trobada d’aquest divendres és una taula d’experiències on, les diferents empreses i emprenedors, podran compartir la seva trajectòria, els seus dubtes i les seves pors.

La tècnica del Servei d’Empresa del Consell Comarcal també ha apuntat que darrerament hi ha hagut un augment de l’emprenedoria jove. “Els joves ja no creuen en la filosofia d’una feina de per vida”, explica. “Hi ha jovent amb molta iniciativa i amb ganes de fer i provar coses, de posar a prova els seus coneixements i de fer-ho sense por”, diu Fàbrega.



Comentaris