Aguambabalumbambú Mila Kuzmenko jazz swing rock

El Teatre de Blanes estrena el 2023 amb el XXIIè Concert d’Any Nou amb la VBella Banda diumenge 

L’actuació tindrà lloc a les 7 de la tarda 


Imatge facilitada per la institució.  

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 06/01/2023 


El Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud estrenarà aquest nou any 2023 aquest proper diumenge, 8 de gener, recuperant una tradició perduda al 2020, l’any en què va esclatar la pandèmia. Es tracta del què serà XIII Concert d’Any Nou que acostumava a oferir una formació blanenca: la VBella Banda.

En aquesta ocasió, la VBella Banda protagonitzarà la vetllada diumenge vinent, 8 de gener, a les 7 del vespre. Com sol ser habitual en aquest esdeveniment, inclourà peces de jazz, swing, rock, però també una petita mostra de nadales, com una manera més de tancar les festes que s’han estat gaudint els darrers dies. A banda de la secció d’instruments, també es comptarà amb les veus de Mila Kuzmenko i Gonzalo Lobato.

Hi haurà dues parts, que barrejaran temes tan coneguts com ‘Cabaret’, ‘Dolce Vita’, un medley de Glenn Miller, o bé la immortal ‘Chattanoga Choo Choo’. Per la seva banda, a la segona part hi trobarem clàssics com ara ‘Mack The Knife’ i ‘Can’t Help Falling in Love’. També hi haurà dues estrenes al repertori de la formació blanenca: ‘The Preacher’ i ‘Down by the Riverside’.

La segona part del concert es tancarà amb quatre nadales: ‘Let it Snow’, ‘Santa Nit’, ‘Jingle Bells Rock’ i ‘Nadal Blanc’. Per últim, com marquen els cànons, la vetllada musical es tancarà amb un bis digne per a la ocasió: ‘When The Saints Go Marching In’, que posarà l’adequat punt i final a la primera jornada del recent estrenat 2023 al Teatre de Blanes.


Les entrades es poden adquirir online a

https://www.entrapolis.com/entrades/xiiie-concert-dany-nou-teatre-de-blanes

o bé presencialment dues hores abans que comenci el concert, és a dir: des de les 17 fins les 19 h.

Comentaris