II Jornades d’Orientació d’Universitats Catalanes

Del 16 al 18 de gener a Blanes per a alumnes de la Selva 

Està organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics de La Selva II, i està adreçat a l’alumnat de batxillerat i cicles formatius de grau superior de Blanes, Lloret, Tossa, Maçanet i Vidreres 


Imatge facilitada per la institució. 

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 14/01/2023 


El Teatre de Blanes allotjarà la setmana vinent per segon any consecutiu una experiència adreçada a l’alumnat de batxillerat i cicles formatius de grau superior. Es tracta de les II Jornades d’Orientació d’Universitats Catalanes, que tindran lloc durant tres dies consecutius la setmana vinent: de dilluns a dimecres, del 16 al 18 de gener, amb el mateix horari, a partir de les 17 h i fins 2/4 de 7 del vespre.

L’experiència està organitzada pel CRP –Centre de Recursos Pedagògics- de la Selva II que té la seva seu a Blanes, i abasta els instituts de les poblacions de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Maçanet de la Selva i Vidreres. També compta amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, que ha cedit l’equipament cultural perquè hi tinguin lloc les tres jornades d’orientació.

El calendari preveu que cada dia hi hagi representants d’una universitat al Teatre de Blanes per presentar a l’alumnat assistent les respectives ofertes d’estudis i serveis universitaris. Els nois i noies que vulguin accedir a la universitat el curs vinent poden assistir gratuïtament a l’experiència que s’ha organitzat després de l’èxit que va tenir la primera edició del 2022, amb l’objectiu que els i les estudiants puguin tenir més informació respecte el seu futur formatiu.

L’alumnat dels centres educatius poden assistir acompanyats de familiars, perquè així els dubtes que puguin sorgir es resolguin coincidint amb les respectives sessions que es faran. Dilluns 16 de gener, s’encarregarà de protagonitzar la jornada la Universitat Autònoma de Barcelona; l’endemà dimarts dia 17 serà la Universitat de Girona; i finalment el dimecres 18 de gener les jornades es tancaran amb la participació de la Universitat Politècnica de Catalunya.


Més informació: 

https://serveiseducatius.xtec.cat/selva2/dinamitzacio/11-jornada-dorientacio-duniversitats-catalanes



Comentaris