Nova temporada "Hivern 2023" de Rialles a Blanes

Programació d'espectacles familiars 




Nota pregada ASSOCIACIÓ RIALLES BLANES 

Rebuda 08/01/2023 


Benvolgudes, benvolguts,

En primer lloc esperem que estigueu totes i tots molt bé. Bon any 2023!

Ens posem en contacte amb vosaltres perquè estem a punt de tornar a començar el segon trimestre escolar i, per tant, a punt d’estrenar la temporada “Hivern 2023” de teatre familiar a Blanes.

L’Associació Rialles de Blanes som una entitat sense ànim de lucre ja molt arrelada a la nostra població. L’any passat vàrem celebrar el nostre 40 aniversari a la població programant de forma regular i ininterrompuda espectacles familiars a la nostra localitat. Espectacles fets per companyies professionals, pensats perquè els noies i noies gaudeixin de tot tipus de gèneres: màgia, clown, musicals, dansa, titelles, circ... I sempre, tenint en compte la qualitat, la creativitat, la imaginació, la participació per assegurar que petits i grans passin una estona molt agradable i gaudeixin de la cultura.

L’Associació Rialles Blanes, gestionada al 100% per persones voluntàries, triem els espectacles, fem la publicitat, acollim a les companyies des de la seva arribada fins a l’hora de marxar, rebem el públic abans i després de l’espectacle, sabem els seus gustos i els preguntem què tal ha anat tot. Això ens serveix per orientar també a l’hora de programar i anar millorant any rere any.

Així doncs, per aquest proper trimestre us presentem una nova programació de qualitat, on de ben segur els més menuts de la casa (i els que no ho som tant) sabran valorar gaudint d’unes fantàstiques tardes de diumenge al teatre.

En nom de la nostra entitat, doncs, us fem arribar l’arxiu amb aquesta programació que, com sempre, es durà a terme al Teatre de Blanes els dies programats a les 17:30 (obrint portes 30 minuts abans). Si fossin tan amables, els agrairíem la publicació d’aquesta programació en algun dels seus espais.

La programació està formada per un espectacle de titelles, un de teatre musical, un de màgia, un de pallassos, i un de teatre, donant un total de quatre espectacles familiars de primer nivell.

Gràcies i salutacions.



Comentaris