Blanes segueix absorbint el tràfic d'altres poblacions

Joan Felip, candidat a l’alcaldia de Blanes per Junts: “Treballarem per posar en marxa un nou projecte per a la C-32”


Imatge facilitada per l'organització. 

Nota de premsa JUNTS x BLANES 

Rebuda 17/02/2023


El candidat a l’alcaldia de Junts per Blanes, Joan Felip, ha tornat a reivindicar el projecte que ha de fer arribar la C-32 fins a Lloret de Mar.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va anul·lar el projecte de perllongament de la C-32 entre Blanes i Lloret de Mar que la Generalitat va aprovar el 2018 perquè l'estudi d'impacte ambiental, que avalava el traçat escollit, no s'ajustava a allò que marca la Llei del Canvi Climàtic.

En aquest sentit, Joan Felip, ha assegurat que el projecte “no està mort, només cal adequar-lo a la Llei del Canvi Climàtic esmenant els diversos criteris medi ambientals que figuraven en el projecte inicial”.

A més a més, Felip, que ja va confirmar en la seva presentació com a candidat fa tot just una setmana la seva intenció d’aconseguir que aquest projecte es torni a posar en marxa, ha comentat que “no pot ser que pobles de més de 40.000 habitants, com Lloret de Mar i Blanes no tinguin una variant” i ha afegit que “no podem seguir absorbint el tràfic que es dirigeix a altres poblacions. Els blanencs mereixem una alternativa i el perllongament de la C-32 és la més adequada”.

D’altra banda, el candidat a l’alcaldia de Blanes ha explicat que, en aquestes últimes setmanes, s’ha reunit amb diversos diputats del Parlament de Catalunya així com amb polítics de la resta de municipis afectats per aconseguir “recuperar el camí que ha de fer realitat la continuïtat d’unes obres que mai s’haurien d’haver aturat”.



Comentaris