CS bonificacions a fi que Nylstar contracti blanencs

CS Blanes demana al govern municipal una modificació d'impostos i establir bonificacions per a l'empresa que adquireixi Nylstar

L’alcaldable liberal, Cristhian Ortiz, assenyala que moltes famílies viuen del sou de l'empresa i “és una obligació de tots salvar l'antiga Safa”


Imatge facilitada per l'organització.  

Nota de premsa Cs BLANES 

Rebuda 08 /02/2023


L’alcaldable de Ciutadans (CS) a Blanes, Cristhian Ortiz, ha reclamat al govern municipal que “deixi de treballar opacament” sobre el possible tancament de Nylstar i comenci a establir mesures que permetin salvar l'empresa. “És una obligació de tots salvar l'antiga Safa perquè hi ha famílies que viuen únicament del sou de l'empresa”, ha dit Ortiz. De fet, el portaveu dels liberals ha plantejat la possibilitat que es modifiquin impostos “per a fer més atractiva Blanes a nous inversors” i fins i tot preparar un paquet de bonificacions per a l'empresa que entri a l'accionariat de Nylstar “a fi que contracti ciutadans de Blanes”.

Ortiz ha manifestat que la problemàtica entorn a l'empresa tèxtil “evidència que necessitem un projecte de reindustrialització per a Blanes”, per aquesta mateixa raó ha demanat al govern local que “jugui en equip” i impliqui a tot el consistori en aquest assumpte. “Això és un problema de Blanes, no d'un partit, hauríem de participar tots en les reunions i el treball conjunt per a salvar l'empresa”, ha remarcat.

Per a l'alcaldable liberal, la possibilitat d'establir una estratègia conjunta entre totes les forces del consistori no sols “demostraria l'interès de tots els partits a mantenir i salvar l'empresa” sinó que, a més, “és una demostració de força perquè demostra que hi ha unitat en aquest assumpte i es posa de manifest que la negociació és amb Blanes i no amb un partit concret que pugui tenir interessos electoralistes”.



Comentaris