Joan Felip candidat de JUNTSxBLANES a l'alcaldia

Joan Felip, candidat a l’alcaldia de Blanes: “Ho tornarem a fer, tornarem a guanyar les eleccions municipals”

El candidat de Junts Per Blanes a l’alcaldia, reuneix més de 200 persones a la Casa Saladrigas.


Imatge facilitada per l'organització. 

Nota de premsa JUNTS x BLANES 

Rebuda 10/20/2023


Joan Felip aconsegueix omplir la Casa Saladrigas de Blanes en la seva presentació com a candidat a l’alcaldia del municipi. L’acte, que ha comptat amb el suport de Jordi Turull, Secretari General de Junts Per Catalunya i de Marta Madrenas, Alcadessa de Girona, entre altres autoritats de la província, ha servit per unir sota un mateix sostre a diversos exalcaldes de la vila així com amb una representació del grup municipal que no han dubtat en donar suport a la proposta de Felip.

Durant l’acte, el candidat de Junts ha repassat diversos aspectes que “preocupen” als ciutadans de Blanes com ara la neteja o la mobilitat on Felip ha aprofitat per reclamar la recuperació del projecte de la C-32. “No pot ser que un municipi de més de 40.000 habitants no tingui una variant. Blanes ha de deixar d’absorbir el tràfic que té com a destí municipis com Lloret o Tossa”.

D’altra banda, Felip també ha expressat la voluntat “d’estudiar el projecte d’una piscina municipal” ja que considera que 

“És una infraestructura que el veïns demanen insistentment”.

Finalment, el candidat a l’alcaldia de Blanes ha acabat l’acte encoratjant a tots els assistents a anar a votar a les properes eleccions municipals i els ha animat a seguir, de prop, els propers passos de la seva candidatura. 

“Tinc moltes ganes de començar a desgranar el programa electoral que us vull presentar”, ha comentat el blanenc.



Comentaris