Restriccions de Trànsit diumenge per la Rua de Carnaval

Que comença a les 17 h

La Policia Local de Blanes tancarà la circulació a la Rambla Joaquim Ruyra des de Mas Enlaire fins la Plaça dels Països Catalans, i es desviarà el trànsit en carrers adjacents


Imatge facilitada per la institució. 

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 17/02/2023


Cada vegada que a Blanes hi ha algun gran esdeveniment al carrer, cal actuar-hi perquè la seva celebració suposi els menys problemes possibles i garanteixi la seguretat de tothom. Per això, la Policia Local de Blanes ha implementat diverses mesures de circulació que es posaran en marxa diumenge vinent, coincidint amb la Rua de Carnestoltes.

Transcorre pels barris de Mas Enlaire, Dintre Vila i S’Auguer, al centre del municipi, i això suposarà que a partir de les 5 de la tarda –quan està previst que arrengui la comitiva- es posaran en marxa diverses mesures perquè la Rua de Carnestoltes de Blanes transcorri de la manera més fluida, sense paralitzar la circulació, i garantint a l’hora la seguretat de les persones que hi desfilen.

Per segona edició no consecutiva –la primera va ser l’any 2020-, el lloc de sortida serà des de la part alta de la Rambla Joaquim Ruyra, i no pas des de l’Avinguda Joan Carles I i la Plaça de l’Escorxador, des d’on havia sortit els anys anteriors. El nou recorregut fa que la rua transcorri d’una manera més lineal i fluida des del principi, amb una major amplitud perquè passin les carrosses. Vorejarà la Plaça Solidaritat, continuarà per la Rambla Joaquim Ruyra Sud, Plaça Catalunya, Passeig de la Marina i finalitzarà a la Plaça dels Països Catalans.


Mesures de Trànsit al llarg de la tarda del diumenge 

Una de les principals qüestions a tenir en compte abans que tingui lloc la Rua de Carnestoltes és la prohibició d’estacionar al llarg del recorregut que farà, durant tot el diumenge, 19 de febrer. D’altra banda, el mateix diumenge es posaran en marxa diverses mesures en relació a la circulació, que quedarà circumstancialment establerta amb diverses modificacions.

Els vehicles que vagin per l’Avinguda Joan Carles I es desviaran pel Carrer Paradís i Vila de Lloret, i els autobusos s’hauran de desviar per la Carretera GI-682. Mentre estigui en marxa la rua no es podrà circular per cap dels carrers per on transcorre, i la circulació pel Carrer Paradís es desviarà en direcció al Carrer Vila de Lloret fins al Carrer Treumal.

Els vehicles que circulin per Anselm Clavé en direcció al centre de la ciutat es desviaran pel Carrer Tarragona i no podran accedir ni al Carrer Tordera ni a la Rambla Joaquim Ruyra, i els que rodin pel Carrer Jaume Arcelos es desviaran en direcció al Carrer de la Fe. Només els turismes podran accedir al Carrer Tordera i es desviaran pel Carrer Balmes. També s’hauran de desviar els que circulin pel Passeig de Mar direcció Plaça Catalunya, que hauran de girar a la cruïlla Miramar (Passeig Cortils i Vieta) en direcció al Carrer Ample.

Per la seva banda, els vehicles que circulin pel Carrer Ample s’hauran de desviar en direcció al Carrer Raval Nord. Els que ho facin pel Carrer Forn de la Calç no podran accedir a la Plaça Catalunya i hauran de seguir pel Carrer S’Auguer en direcció a la Plaça dels Països Catalans, i la circulació pel Passeig de S’Abanell direcció centre es desviaran en la Plaça dels Països Catalans pel Carrer Maresme.

Quan la rua arribi a la Plaça dels Països Catalans els vehicles que circulin pel Passeig de S’Abanell es desviaran al Carrer Josep Tarradellas. Per la seva banda, els accessos a la zona del Port i Passeig de Mar estaran tancats al trànsit rodat a la Plaça dels Països Catalans des de les 5 de la tarda i fins que finalitzi la Rua de Carnestoltes.


Per a més informació: 

Policia Local de Blanes

Telèfons: 092 – 972 358 666.



Comentaris