Acció de govern avui Ple de l'Ajuntament març 2023

L’Ajuntament de Blanes celebra dijous el ple del mes de març, amb 16 punts a l’ordre del dia

La sessió tindrà lloc a la Sala de Plens el 30 de març a les 7 del vespre, i quatre dels temes que es porten a aprovació estan relacionats amb el personal del consistori


Imatge facilitada per la institució. 

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 29/03/2023


Demà dijous, 30 de març, l’Ajuntament de Blanes ha convocat la sessió plenària corresponent a aquest mes, amb un total de 16 punts inclosos a l’ordre del dia. Els quatre primers seran per aprovar l’acta de l’anterior reunió de treball del 23 de febrer, mentre que els tres següents donaran compte de resolucions d’Alcaldia i dels òrgans delegats, així com de la Junta de Govern Local.

El cinquè tema, que encetarà l’apartat de debat, serà manifestar la voluntat de l’Ajuntament de Blanes de formar part de la Junta Directiva de l’Associació Grup d’Acció Local Pesquer (GALP) de la Costa Brava Sud i el Maresme. Tanmateix, també s’hi inclou designar com a representant del consistori blanenc en aquesta junta l’alcalde de Blanes, o bé la persona en qui delegui.

Els quatre següents punts estan relacionats amb el personal municipal. En primer lloc per a una modificació de la RLT (Relació de Llocs de Treball), i en segon lloc per modificar el conveni de les condicions de treball. Els dos darrers són d’una banda per a l’increment de retribucions del 2’5%, marcat pels pressupostos generals de l’estat espanyol, i de l’altra per aprovar inicialment el Reglament del Teletreball.

El 10è punt modifica el nomenament de representants als òrgans col·legiats, d’ençà que al darrer ple del mes de febrer es va incorporar un nou regidor. Tot seguit es tractarà avocar l’exercici de competència que exerceix el Consell Comarcal de la Selva per defensar els interessos de l’Ajuntament de Blanes al procediment de concurs voluntari de creditors de Nylstar.

Els dos següents punts a l’ordre del dia serviran per debatre dues modificacions. En primer de l’ordenança per a l’impuls de l’activitat econòmica i de foment d’activitats d’interès públic, i en segon lloc d’una modificació de l’Ordenança Fiscal de les taxes per activitats a la via pública amb finalitat lucrativa.

Els dos següents temes tractaran d’una banda l’aprovació definitiva de la modificació del Pla Parcial Costa Brava, i de l’altra l’aprovació inicial d’una modificació del POUM. Com és habitual a les sessions ordinàries, el ple municipal es tancarà amb l’apartat de Precs i Preguntes.



Comentaris