Avui al Teatre de Blanes ‘Ni rastre de qui vam ser’

El retorn de Carles Xuriguera i Fel Faixedas als escenaris

Els dos exmembres de ‘Teatre de Guerrilla’ recuperen la seva essència i la seva peculiar manera de fer i dir amb l’obra que està a punt d’exhaurir localitats


Imatge TONI MÁRQUEZ 

Nota de premsa AJUNTAMENT

Rebuda 08/03/2023


La programació professional al Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud continuarà divendres vinent amb tota una invitació a passar una estona entretinguda, presidida pel bon rotllo i l’humor satíric. Es tracta de la representació teatral ‘Ni rastre de qui vam ser’, que protagonitzen Carles Xuriguera i Fel Faixedas, que es representarà a les 9 de la nit.

L’obra va significar el retorn dels dos actors selvatans als escenaris teatrals 10 anys després que havien fet plegats el seu anterior espectacle però, com sol ser habitual en aquells intèrprets que ja han assolit aquell status envejable, la seva compenetració no ha perdut ni un xic de complicitat. Van estar tot un any girant arreu de Catalunya amb aquest espectacle esbojarrat i poètic que fa riure i emociona per igual.

Amb aquest muntatge han recuperat la seva essència, el seu clown i la seva peculiar manera de fer i de dir les coses, que sintonitza tant bé amb el públic català, entroncat amb l’humor anglès satíric i irònic. Fel Faixedas i Carles Xuriguera no necessiten aquí de gaire presentacions però, pels despistats i despistades, cal recordar que juntament amb Quim Masferrer van fundar l’any 1998 aquell ‘Teatre de Guerrilla’ que va triomfar als escenaris i a la televisió.

Anys més tard, amb la companyia ‘Dosics’, els dos intèrprets van protagonitzar dos exitosos espectacles: ‘No som res’ i ‘Live’. Ara, Faixedas i Xuriguera donen vida a en Caralt i l’Hostench, dos treballadors d’una empresa de vigilants d’escenaris qualificats que es passen hores i hores de la seva feina omplint la buidor d’un teatre mort. Viuen un present de desesperança i projecten un futur d’una lluminositat força improbable. De cop i volta, un error farà que el teatre estigui ple o gairebé, i aquí arrenca la trama de l’obra.

Val a dir que qui estigui pensant si anirà a teatre o no hauria d’espavilar-se perquè, si el ritme de venda d’entrades segueix igual, aviat s’hauran exhaurit. Les entrades online es poden adquirir anticipadament al preu de 18€ a:

https://www.entrapolis.com/entrades/ni-rastre-de-qui-vam-ser-teatre-de-blanes



Comentaris