Avui exposició commemorativa 40 anys Rialles Blanes

A la Sala García Tornel 

S’inaugurarà a 2/4 de 7 de la tarda, i es podrà visitar fins al 31 de març. Diumenge a 2/4 de 6 es farà el seu darrer espectacle d’aquesta temporada: ‘Tempus’, de ‘El que ma queda de Teatre’ 




Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 15/03/2023 


Aquest proper divendres, 17 de març, tindrà lloc la inauguració d’una exposició que aplega en un mateix recinte els 40 anys que ha complert l’Associació Grup Rialles Blanes. La mostra està previst que s’inauguri divendres a 2/4 de 7 de la tarda al recinte que l’acull: la Sala Maria Luisa García-Tornel situada al cèntric Carrer Ample.

L’exposició es podrà visitar fins a finals de mes, fins al 31 de març, i els horaris seran de dilluns a dissabtes a la tarda, de 17 a 19’30 h, i els diumenges al matí, des de les 11 fins les 13 h. tota una oportunitat de poder recordar la petjada que han deixat durant quatre dècades a través dels seus espectacles adreçats al públic infantil i familiar.

I precisament la inauguració de l’exposició commemorativa coincidirà aquest proper cap de setmana amb el darrer espectacle que ha programat Rialles Blanes per aquesta temporada d’hivern. La funció tindrà lloc diumenge a 2/4 de 6 de la tarda, i en aquesta ocasió s’oferirà l’espectacle teatral ‘Tempus’, a càrrec de ‘El que ma queda de Teatre’.

Tempus’ parla del temps a partir de la figura d’un personatge, en Klaus, un vell rellotger, que convida al públic a fer una visita al seu taller, un lloc ple de rellotges, però on curiosament sembla que s’hagi aturat el pas del temps. Klaus no parla, només diu ‘tempus’, però se les enginya per explicar la història dels rellotges en un espectacle emotiu i on la música també té el seu paper important. Entrades online:

https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/521-tempus.html



Comentaris