Demà podrem rajar de l'administració a gust... amb cita prèvia

L’Oficina de la Síndica de Greuges de Catalunya visitarà Blanes el proper dimarts 21 de Març

S’atendrà presencialment a la Biblioteca Comarcal o per via telemàtica, i es poden concertar visites: 
al telèfon gratuït 900 124 124 
al correu citaprevia@sindic.cat 


Imatge SÍNDIC.CAT 

Nota de premsa AJUNTAMENT

Rebuda16/03/2023


La propera setmana d’aquest mes de març l’equip de l’Oficina de la Síndica de Greuges de Catalunya, Esther Giménez Salinas i Colomer, serà a Blanes. L’acció forma part de les visites que periòdicament realitza l’equip d’aquest servei arreu del país. Més concretament, la visita de l’Oficina de la Síndica de Greuges tindrà lloc el dimarts 21 de març.

Durant aquesta jornada s’atendran els ciutadans i ciutadanes que vulguin fer consultes i/o presentar queixes tant sobre actuacions tant de l’administració pública com d’empreses que presten serveis d’interès general: llum, aigua, gas, etc. Les visites es podran fer de manera presencial o bé per via telemàtica, podent escollir qualsevol de les dues modalitats per ser atesos i ateses.

En cas que es vulgui fer presencialment, les visites s’atendran a la Biblioteca Comarcal –situada al Passeig de Catalunya, 2-, un espai cedit per l’Ajuntament de Blanes perquè l’equip de la Síndica de Greuges pugui fer la seva feina en les millors condicions. Prèviament, la ciutadania haurà de concertar l’entrevista a través de tres possibles mitjans.

Un d’ells és trucant al telèfon gratuït 900 124 124. 

També es pot fer per correu electrònic a citaprevia@sindic.cat

O a través del web de la Síndica de Greuges https://visita.sindic.cat 

En cas que s’opti per fer una atenció telemàtica, l’oficina contactarà a qui demani entrevistar-se a través d’una trucada telefònica o bé una videotrucada.

L’objectiu amb aquesta visita és l’apropament d’aquesta institució –la Sindicatura de Greuges de Catalunya- als veïns i veïnes, així com amb les entitats del municipi que vulguin fer consultes o exposar queixes en relació a la vulneració dels seus drets per part de les administracions públiques i empreses que presten serveis generals. D’igual manera, s’emmarca en les visites que fa amb regularitat la sindicatura als municipis i barris d’arreu de Catalunya.



Comentaris