Junts per Blanes organitza un esmorzar amb prop d’un centenar de dones

La candidatura de Joan Felip omple la terrassa del Restaurant s’Abanell amb prop de 100 dones per parlar i debatre sobre diferents àmbits que afecten al municipi.


Imatge facilitada per l'organització. 

Nota de premsa JUNTS PER BLANES 

Rebuda 13/03/2023


Un centenar de dones s’ha reunit aquest matí en un esdeveniment organitzat per l’equip de de Junts per Blanes al barri de Els Pins per posar en comú diverses idees i polítiques que afecten a la vila.

A l’acte, que ha presidit Victòria Alsina, exconsellera d’exteriors del Govern de la Generalitat de Catalunya, amb Mònica Rabassa, regidora del Grup Municipal, s’ha parlat de l’actual situació de Blanes i s’ha posat en valor la capacitat de la candidatura de Joan Felip per revertir la situació.

D’aquesta manera, Junts Per Blanes tanca la setmana del 8M amb un esmorzar on, a través d’un procés participatiu, dones de totes les edats han pogut escriure, en unes targetes, diverses propostes de millora sobre diferents àmbits del municipi.

Durant el matí s’ha parlat i debatut sobre esport, turisme, neteja, serveis municipals o manteniment, entre d’altres i s’han explicat les propostes que la candidatura de Joan Felip té sobre cada un d’aquests sectors.



Comentaris