Pere Robert presenta el seu projecte per Blanes

Pere Robert: 

“Avui tinc la immensa sort de presentar una llista capacitada, il·lusionada i entregada. De gent que arriba per primera vegada, com un servidor, i gent que torna a la casa gran del centre-dreta blanenc i d’altres que continuen”.


Imatge facilitada per l'organització. 

Nota de premsa PARTIT POPULAR 

Rebuda 19/03/2023


Pere Robert, acompanyat del president provincial del PP Girona, Jaume Veray; la vicesecretaria territorial autonòmica, Elisabeth Ortega i d’altres membres de la direcció provincial, ha presentat el seu projecte, del qual ha destacat que no ve a faltar el respecte a ningú, que ve a fer una proposta per la societat blanenca amb una llista capacitada, il·lusionada, entregada i que està arrelada al municipi. L'alcaldable del Partit Popular va agrair especialment a Jaume Veray haver apostat per ell i la confiança dipositada en la seva persona, afegint que ell surt a guanyar les eleccions.

Salvador Tordera, històric del partit i vuit anys regidor del PP de Blanes, tancarà la llista municipal; juntament amb Mar Llambí, enginyera informàtica blanenca que va ser presidenta de Noves Generacions de Girona. També l'acompanyaran gent de diferents sectors, especialment des l'empresariat i el comerç local, l'associacionisme i l'esport, entre els quals destaquen el número 3 que serà José Manuel González, botiguer, esportista i gran defensor de la recollida selectiva a Blanes i el número 2 que serà Josep Llambí exregidor del PP de Blanes i empresari del sector de l'hostaleria, "que torna il·lusionat a la vida pública blanenca".

El candidat popular va proposar realitzar una auditoria de l'estat de comptes de l'Ajuntament "que serà presentada a la societat blanenca i es posarà a la seva disposició", afegint que "el control del dèficit públic és una prioritat pel PP de Blanes, no podem endeutar més aquest poble, no podem gastar més del que ingressem, és de sentit comú". També va exposar que treballarien en la creació d'una oficina per captar fons europeus i estatals "pel bé del nostre poble, ja que no podem perdre més trens".

Pere Robert va refermar el seu compromís amb el teixit empresarial blanenc, manifestant que "afavorirem l'expansió de les empreses del nostre municipi, les necessitem, volem que continuïn invertint en el nostre poble". En matèria fiscal va declarar que "no podem continuar apujant impostos a les classes mitjanes i baixes del nostre municipi, la gent està afogada, no podem continuar abusant de la seva bona fe". I es compromet a tornar a subvencionar l'esport blanenc segons el nombre d'esportistes federats.

Per la seva banda, el president provincial del Partit Popular, Jaume Veray, adverteix que "aquestes eleccions són un preludi de les generals i que un bon resultat a les municipals augura un triomf a les generals" i ha manifestat tot el seu suport a Robert i al seu equip, en qui confia per tornar a l'Ajuntament de Blanes amb força.



Comentaris