Avui diumenge a Blanes XXXI Ruta de les Ermites

Amb dues opcions de recorregut: 9 km i 18 km 

Totes dues sortiran des del Passeig de Mar, la més llarga ho farà a les 9 del matí, i la més curta a 2/4 de 10. Les inscripcions presencials es podran fer el mateix dia a partir de les 8 del matí 


Imatge facilitada per la institució. 

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 13/04/2023 


Diumenge vinent Blanes acollirà un nou esdeveniment inclòs al calendari de ‘Blanes X Runners’. Es tracta de la ‘Ruta de les Ermites’, que aquest 2023 arriba ja a la seva 31ena edició, i proposa a tothom qui vulgui participar-hi fer una caminada popular obreta a tothom, amb dues opcions a triar segons les ganes que es tinguin.

Així, hi ha un recorregut més llarg, de 18 kilòmetres, i un altre de més curt, de 9 kilòmetres. El lloc de sortida i arribada serà el mateix per a les persones que participin a qualsevol de les dues modalitats: al Passeig de Mar. A les 9 del matí es donarà la sortida per fer la ruta més llarga, la dels 18 km., i a 2/4 de 10 per a la més curta, de 9 km.

La popular Ruta de les Ermites dóna l’oportunitat de conèixer aquests llocs d’interès del municipi a l’hora que es fa esport i salut en bona companyia, gaudint d’una jornada a l’aire lliure. Està organitzada pel Centre Excursionista de Blanes amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i de la Federació d’Entitats Excursionista de Catalunya, la FEEC.

Les inscripcions online ja estan tancades, però encara hi ha l’oportunitat d’apuntar-s’hi de manera presencial anant el mateix diumenge al punt de sortida, a partir de les 8 del matí. Es donarà un temps límit de 5 hores per fer tot el recorregut, i els avituallaments estaran situats en tres punts: a Blanes Vistamar, el Santuari del Vilar i a l’Ermita de Santa Bàrbara.

Els qui s’ho repensin i vulguin deixar de fer el recorregut, ho hauran de fer en algun dels tres punts d’avituallament. D’altra banda, val a dir que a l’arribada de les dues rutes a tothom li espera poder gaudir d’un esmorzar al mateix Passeig de Mar, on es podran degustar broquetes de carn a la brasa. Més informació:

http://www.cexblanes.net/index.php/xxvi-ruta-de-les-ermites/xxvi-ruta-de-les-esrmites



Comentaris