Jordi Urgell, cap de llista de Blanes En Comú Podem

Municipalitzarem les escoles bressol, l’aigua, la neteja i la zona blava d’aparcament”

  • S’ha presentat al Teatre Municipal de Blanes la candidatura dels Comuns pel 28 de Maig, que aspira a l’alcaldia. “Que ningú dubti que guanyarem i governarem Blanes”, ha dit Urgell.
  • Joan Carles Gallego, Laura López i Rosa Lluch han intervingut en un emotiu acte que ha comptat amb la presència de caps de llista de tot el territori


Imatge facilitada per l'organització. 

Nota de premsa BLANES EN COMÚ PODEM 

Rebuda 16/04/2023


Trenta noms vinculats amb Blanes i les seves lluites, així serà la potent llista dels Comuns a Blanes, que aspiren a assolir l’alcaldia. Avui el Teatre Municipal de la ciutat ha acollit la presentació de la candidatura de Blanes En Comú Podem encapçalada per Jordi Urgell. “Som un partit amb vocació de govern, optem a guanyar les elecions i governar”, ha dit Joan Salmeron, co-coordinador de Catalunya En Comú a comarques gironines i presentador de l’acte. Joan Carles Gallego, diputat d’En Comú Podem al Parlament; Laura López, diputada al Congrés per les comarques gironines; i Rosa Lluch, membre de l’executiva de Catalunya han intervingut en un acte emotiu acte que ha comptat amb la presència de caps de llista dels Comuns a tot el territori gironí.

El candidat a l’alcaldia per Blanes En Comú Podem, Jordi Urgell, ha centrat el seu discurs en el reconeixement de la feina dels companys i companyes de l’agrupació i ha exposat les línies bàsiques del seu projecte polític. Ha parlat de la descentralització dels serveis municipals “per tal que a cada barri hi hagi una persona de l’ajuntament on els veïns i veïnes pugui tramitar tot” i “portar una pista esportiva a cada barri”. Així mateix, Blanes En Comú Podem proposa la municipalització de serveis i de quatre sectors bàsics: les escoles bressol, Serveis Mediambientals de la Selva Nora, l’aigua i les zona blaves d’aparcament de Blanes.

L’acte ha començat amb el parlament de Rosa Lluch, qui ha volgut destacar que “a tot el territori han sorgit candidatures però a Blanes tenim la confiança perquè ja ho heu fet, hi ha l’absoluta confiança perquè feu la feina tan ben feta com l’heu feta fins ara”. Per la seva banda, la diputada d’En Comú Podem per les comarques gironines al Congrés, Laura López, ha explicat que la feina del primer govern progressista de la història és gràcies també “a tots els vots que van arribar de Blanes, el que ha permès avançar en polítiques com el dret a l’avortament, la reforma laboral i aviat la nova llei d’habitatge”.

En la mateixa línia, el diputat al Parlament Joan Carles Gallego ha exposat els avenços que el grup parlamentari d’En Comú Podem ha fet possible en l’acord de pressupostos. Ha volgut deixar clar “que en Jordi serà un bon alcalde de Blanes, no només és possible sinó que es necessari que ho sigui, perquè des d’En Comú Podem estem demostrant que hi ha una manera diferent de fer política”.


Els cinc primers noms de la llista de Blanes En Comú Podem són:

1. Jordi Urgell, professor

2. Sonia Antequera. advocada coordinadora de Blanes En Comú Podem

3. Víctor Catalan. Arquitecte activista pel drets a l’habitatge, activista de mobilitat i medi ambient

4. Montserrat Romera. Integradora social i secretària de la Plataforma de dones

5. Pere Lopera. Empresari autònom, regidor.



Comentaris