Acció de govern Ple de la Diputació maig 2023

La Diputació de Girona celebra la sessió ordinària del Ple del mes de maig amb l'aprovació de diferents modificacions pressupostàries 


Imatge facilitada per la institució. 

Nota de premsa DIPUTACIÓ 

Rebuda 09/05/2023 


Aquest matí ha tingut lloc la sessió del Ple de la Diputació de Girona d'aquest mes de maig, amb un total de 25 punts a l'ordre del dia. La sessió ha estat marcada per l'aprovació inicial de diferents bases reguladores de subvencions i d'un seguit de modificacions pressupostàries per mitjà de les quals alguns centres gestors, durant aquest 2023, podran ampliar algunes de les línies d'ajuda ja existents destinades als ens locals, i també executar-ne de noves.

D'acord amb els punts aprovats pel Ple, el servei d'Esports ha ampliat amb 188.000 euros la línia de subvencions destinada a la renovació del paviment esportiu dels equipaments municipals de les comarques gironines.

En la mateixa línia, i gràcies a les modificacions pressupostàries aprovades, el servei de Medi Ambient també podrà ampliar els serveis que enguany ofereix en l'àmbit de les seves competències. Així, gràcies a un suplement de crèdit de 30.000 euros, es podrà organitzar l'operatiu de vigilants per a la prevenció d'incendis forestals als massissos de les Gavarres, el Montgrí i l'Ardenya-Cadiretes, que en total té un cost de 137.000 euros. L'operatiu consistirà en un servei de vigilància itinerant amb quatre vehicles tot terreny que patrullaran per aquests massissos durant els mesos d'estiu.



Comentaris