Avui 9a marxa solidària “oncolliga´t en marxa”

El pròxim 21 de maig, l’entitat Oncolliga Blanes organitza la seva 9a Marxa Solidària. 




Nota de premsa ONCOLLIGA 

Rebuda 08/05/2023 


El recorregut, d’aproximadament 8km, serà el mateix que en altres edicions. La sortida serà a les 09:30h del matí des del passeig Cortils i Vieta i el donatiu d’inscripció per poder participar serà de 8 euros.

Les inscripcions es poden fer online a www.oncolligagirona.cat del 2 de maig al 17 de maig o presencials: el dissabte 13 de maig de 10h a 13h i de 18h a 20:30h, i el dissabte 20 de maig de 10h a 13h i de 18h a 20:30h al Passeig de Dintre, núm. 25 (davant l’Ajuntament). També es faran inscripcions el mateix dia de la cursa a partir de les 8:00h al punt de sortida.

Tot el que es recapti serà destinat al finançament dels serveis que ofereix Oncolliga Girona via la delegació blanenca, que enguany celebra el seu 10è aniversari.

Volem manifestar, com sempre, el nostre agraïment a les persones i empreses col·laboradores que ens donen el seu suport i ajuden a fer possible aquest esdeveniment.

La Fundació Oncolliga Girona té com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer i de les seves famílies a les comarques de Girona.

Per a qualsevol consulta podeu contactar amb nosaltres al nostre mail oncolligablanes@gmail.com o seguir-nos per tenir informació actualitzada al nostre Facebook, Instagram o Twitter.



Comentaris