Cs Blanes aposta per desestacionalizar el turisme

Enfonsant un vaixell en la badia i atreure bussejadors que busquen derelictes 

L'alcaldable liberal, Cristhian Ortiz, apunta que el submarinisme turístic ha guanyat popularitat i proposa convertir “la porta de la Costa Brava en un referent” 




Nota de premsa Cs BLANES 

Rebuda 15/05/2023 


L'alcaldable de Ciutadans (CS) a Blanes, Cristhian Ortiz, ha manifestat el seu interès a treballar polítiques que permetin desestacionalizar la temporada turística al municipi i una de les mesures que proposa és l'enfonsament d'un vaixell a la badia per a atreure als bussejadors que busquen derelictes.

Som coneixedors del que aporta el turisme subaquàtic en altres països com Egipte i Maldives i el positiu que serà per a omplir places hoteleres, i reactivar econòmicament el nostre municipi en temporada baixa”, ha explicat Ortiz.

L'alcaldable ha recordat que les aigües mediterrànies permeten la pràctica de busseig durant tot l'any i “centrar-se en un nínxol com aquest dels derelictes, que és clarament diferenciador, permetrà incrementar el turisme de manera immediata”. Ortiz ha apuntat que a la Costa Brava ja existeix l'exemple de Palamós amb un vaixell al fons de la mar “i porten molts anys nodrint-se i aprofitant aquest tipus de turisme, amb clients que venen fins i tot des dels EUA o l'Índia per a submergir-se en les nostres aigües”.

Ortiz ha manifestat que el submarinisme turístic ha guanyat popularitat a tot el món i “hem d'aprofitar l'ocasió i convertir la porta de la Costa Brava en un referent”.



Comentaris