CS Blanes proposa retirar les ajudes socials als delinqüents reincidents

Per a evitar que cobrin de l'Administració i s'aprofitin del sistema 

L'alcaldable liberal, Cristhian Ortiz, apunta que qui posa en perill la seguretat i el benestar dels altres “no ha de cobrar les ajudes que altres famílies sí que necessiten per a subsistir” 


Imatge BERRI OTXOAK 

Nota de premsa Cs BLANES 

Rebuda 05/05/2023 


No permetrem que els delinqüents cobrin de l'Administració”. D'aquesta manera s'ha pronunciat l'alcaldable de Ciutadans (CS) a Blanes, Cristhian Ortiz, per a anunciar que si després del 28 de maig obté el govern de la ciutat retirarà les ajudes socials als delinqüents reincidents per a evitar que cobrin de l'Administració i s'aprofitin del sistema. “No hi haurà a Blanes una persona que cometi delictes i alhora estigui cobrant una ajuda social d'aquest Ajuntament”, ha remarcat.

L'alcaldable liberal ha assenyalat que aquesta és una mesura “de sentit comú” perquè un delinqüent que posa en perill la seguretat i el benestar dels altres “no ha de cobrar les ajudes que altres famílies sí que necessiten per a subsistir”. “Lluitarem contra l'exclusió social i dedicarem recursos i polítiques per a erradicar la pobresa i la marginalitat però no tolerarem que els delinqüents cobrin ajudes de l'Administració Pública”, ha manifestat.

Ortiz ha destacat que la seguretat és un dels principals problemes que té el municipi “i nosaltres volem posar el focus en la seva millora, perquè els problemes han anat augmentant any rere any”. En aquest sentit, ha assegurat que a partir del 28 de maig “destinarem tots els recursos possibles a resoldre un problema que s'està cronificant”.



Comentaris