El Teatre acull avui dissabte ‘Blanes amb Turquia i Síria’

Una gala solidària pels damnificats pels terratrèmols 

Començarà a 2/4 de 8 i actuaran la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria, Naiara Burke, Bru Gallart, el Grup Alegria, Martademarte i Maria Sola 


Imatge MARTADEMARTE I CIA 

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 04/05/2023 


Aquest dissabte, 6 de maig, el Teatre de Blanes acollirà ‘Blanes amb Turquia i Síria’, una gala benèfica per recollir fons econòmics per ajudar els damnificats pels terratrèmols de Turquia i Siria. L’organitzen el Centre Catòlic i Càritas Interparroquial de Blanes, amb el suport de l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament.

La funció comptarà amb diverses aportacions artístiques de música, dansa i interpretació dramàtica: la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria, els cantants blanencs Naiara Burke i Bru Gallart, el grup Alegria, l’actriu blanenca Maria Sola i la companyia de pallassos i funambulistes Martademarte.

La gala està previst que comenci a 2/4 de 8 del vespre, i el preu per assistir-hi és de 10 €. Les entrades anticipades es poden adquirir a Fruiteria Can Borràs, Joieria Puigdemont, Can Jubany o al Teatre el mateix dia de la funció, a partir de 2/4 de 7 del vespre. Els beneficis recollits s’enviaran a Càritas Turquia a través de la seva homònima de Blanes.



Comentaris