La diputada Jéssica Albiach "Passejant per Blanes En Comú"

 

Imatge facilitada per l'organització. 

Nota de premsa BLANES EN COMÚ PODEM 

Rebuda 22/05/2023 


Aquest matí ha visitat la ciutat de Blanes la diputada y presidenta del grup parlamentari d'En Comú Podem, Jéssica Albiach, per donar suport a la candidatura de Blanes en Comú Podem i al seu candidat Jordi Urgell.

Albiach, ha visitat, en primer lloc, la taula informativa de BECP, davant l'ajuntament blanenc i s'ha dirigit als mitjans de comunicació i assistents remarcant les polítiques d'habitatge, transport públic i mobilitat, que són eixos principals per aquestes eleccions, amb paraules en les quals ha criticat les polítiques immobilistes dels governs central i autonòmic.

Ha remarcat la importància d'aconseguir els governs municipals per tenir la força suficient per tirar endavant tot allò que contribueixi a millorar la vida de les persones, deixant clar que amb candidatures com les de Blanes i el seu alcaldable, Jordi Urgell, es podrà aconseguir aquesta fita.

Jordi Urgell ha pres la paraula, per agrair la presència i la confiança mostrada per part de Jéssica Albiach, i ha refermat la gran necessitat que Blanes tingui habitatge suficient i assequible per a tothom, en especial per la gent jove, i obtenir un transport públic urbà, i les adequades condicions del transport de rodalies.

En acabar, han fet una passejada per les parades del mercat, al passeig de Dintre, saludant als paradistes i recollint els seus suggeriments.



Comentaris