Luís Solanas número 3 de la candidatura de Ciutadans

Fa costat a l'alcaldable liberal, Cristhian Ortiz, perquè “el veig com el candidat ideal a l'alcaldia i el més disposat a treballar”


Imatge facilitada per l'organització. 

Nota de premsa Cs BLANES 

Rebuda 05/05/2023 


Luis Solanas Anguiano concorre com a número tres de Ciutadans (CS) a Blanes. De 54 anys, membre de la formació taronja des de 2017, incursiona per primera vegada a la politica, donant suport a Cristhian Ortiz, de qui declara "el veig com el candidat ideal a l'alcaldia de Blanes, més disposat a treballar que a criticar al contrari i a fer-se veure”.

Solanas, ha residit 27 anys en el barri dels Pins, i porta uns altres 27 vivint en el barri de La Plantera, és per això que ha indicat que porta tota la vida “vivint en barris oblidats, en major o menor mesura per gairebé tots els consistoris que he conegut”.

"Soc d'aquests blanencs que gairebé cada any paguem l'IBI amb recàrrec, a causa de no poder pagar-lo a temps per l'altíssima taxa fiscal que suportem i que de cap manera veiem reflectida en els serveis que rebem", ha exposat per a exemplificar d'aquesta manera que és la correcció de les injustícies i acabar amb el maltractament al ciutadà el que l’ha empès a fer el pas cap a la política municipal.



Comentaris