Acció de govern Ple extraordinari (2) de l'Ajuntament juny 2023

L’Ajuntament de Blanes convoca un Ple Extraordinari per fer el sorteig dels membres de les meses electorals 

Tindrà lloc dijous a ¼ de 9 del matí a la Sala de Plens i, com totes les sessions, serà obert a l’assistència de públic 


Imatge facilitada per la institució. 

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 20/06/2023 


Tot just cinc dies més tard que el passat dissabte es a celebrar el Ple de Constitució del nou mandat, l’Ajuntament de Blanes ha convocat una nova sessió que també serà de caràcter extraordinari. Es tracta d’un requisit que s’ha de fer en cada contesa electoral: el sorteig per escollir els i les membres que hauran de formar part de les meses pel 23 de juliol, les eleccions generals.

El ple tindrà lloc dijous, 22 de juny, a ¼ de 9 del matí, a la Sala de Plens del consistori blanenc. Com totes les sessions plenàries, serà obert a l’assistència de públic, i també serà transmès en directe a través de les xarxes socials institucionals. Ara bé, el què tindrà de notòria aquesta sessió, és que és la primera que ha convocat l’actual alcalde de Blanes, Jordi Hernández, qui presidirà el ple.

El ple del proper dijous serà un dels primers actes oficials públics relacionats amb els comicis que tindran lloc per decidir els membres del Congrés i del Senat. Tot just l’endemà de les eleccions municipals del 28-M, quan el president Pedro Sánchez convocava aquests nous comicis, la maquinària administrativa al consistori blanenc ja es va tornar a posar en marxa. Com és habitual, s’han cobrir les 40 meses que hi haurà repartides en 19 Col·legis Electorals repartits arreu de Blanes.



Comentaris