II Jornada Gastronòmica al Mercat de Mas Enlaire

A Blanes el vespre de dissabte a preus populars 

La novetat respecte l’experiència que es va fer el passat novembre és que inclourà Canguratge pels més petits amb jocs tradicionals i animació amb Gil Ratataplam 


Imatge facilitada per la institució. 


Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 15/06/2023 


Després de l’èxit que va suposar el passat cap de setmana una nova edició del TastABlanes, els amants del tapeo tornen a estar d’enhorabona, perquè dissabte vinent torna a haver-hi una experiència anàloga, però singular per molts motius. El principal és que s’allotja al Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire, i en aquest cas es presenta com una mostra gastronòmica a base dels productes Kilòmetre 0 que es poden trobar en aquest recinte situat a dos passos del nucli històric del municipi.

La II Jornada Gastronòmica al Mercat de Mas Enlaire es farà aquest dissabte 17 de juny a partir de les 7 de la tarda i fins les 11 de la nit, repetint la bona acollida que ja va tenir el passat mes de novembre, quan es va fer per primera vegada. Està organitzat de nou pel Departament de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes amb el suport del Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire i pel Departament d’Igualtat i Feminisme de la Generalitat, amb l’experiència del Temps per Cures.

L’objectiu de la II Jornada Gastronòmica de Blanes al Mercat de Mas Enlaire continua sent el mateix: enfortir i dinamitzar el teixit econòmic local, i molt especialment el sector del comerç urbà de Blanes. En aquest sentit, el mercat és un nexe comercial indiscutible entre el nucli històric urbà i el nou eix comercial del Pla Parcial Costa Brava.


II Jornada Gastronòmica al Mercat de Mas Enlaire amb diversos al·licients

La mostra consistirà en oferir productes de les pròpies parades del Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire, completats amb els d’altres empreses i establiments blanencs. Hi haurà tapes preparades per xarcuteries i peixateries, així com formatges i altres exquisideses. Tot a preus molt populars, ja que els tiquets pels tastets de menjar i begudes oscil·laran entre 1€ i 4€, oferint bàsicament tapes, cervesa, diversos tipus de vins i cava.

Els establiments del Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire que participaran són: Hortalisses Mas Martí, Cafeteria Mercat Blanes, Carns Selectes Loli, Carnisseria Polleria i Xarcuteria Albert, Llaminadures Anna, Xarcuteria i Formatgeria Dolores Jiménez, Margarita Xarcuteria, Josep Bassols Carnisseria Xarcuteria, Peixateria Rafel i Carmen, així com Peixateria Roca Vidal. També hi haurà tastets i begudes de Cervesa Marina, Cava Laviret, Cava Ses Vernes, així com dels establiments de venda de productes de restauració Vinàlium, El Cep i La Balma.

La decoració del Mercat d’Abastaments estarà inspirada en les Viles Florides pròpies de la primavera que ens ha estat acompanyant totes aquestes setmanes. D’altra banda, un dels atractius amb què també es comptarà serà el sorteig de quatre lots amb productes del mercat, valorats en 55€ cadascun d’ells. La rifa tindrà lloc a les 10 de la nit, i per participar-hi només caldrà haver fet algun tastet perquè s’obsequiï amb números del sorteig, que tindrà lloc a les 10 de la nit.


Canguratge per a la canalla de 3 a 12 anys

Una de les principals novetats que hi haurà dissabte en la II Jornada Gastronòmica serà un servei de canguratge gratuït per a la mainada de 3 a 12 anys d’edat, des de les 7 de la tarda fins les 10 de la nit. Controlat per monitors i monitores, aquest servei estarà a disposició de tots els pares i mares, àvies i avis que vulguin gaudir de la mostra gastronòmica mentre la canalla s’entreté i passa una bona estona.

El servei de canguratge estarà situat al recinte exterior del Mercat de Mas Enlaire, a tocar de la sortida que dóna a l’Avinguda de la Pau. Allí s’instal·laran dues carpes on la canalla podrà participar en activitats vinculades als productes del mercat, així com jocs tradicionals, comptant amb l’animació de tot un expert en la matèria: l’animador infantil Gil Ratataplam.



Comentaris