Doblete a Blanes agressió sexual i robatori amb violència

La ràpida actuació de la Policia Local de Blanes permet detenir els presumptes autors 

En el primer cas la mare de la víctima va alertar una patrulla al veure l’acusat al carrer, i en el segon es va interceptar gairebé ‘in fraganti’ 



Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 04/07/2023 


Durant aquests darrers dies la Policia Local de Blanes ha protagonitzat dues destacades actuacions d’entre el total que, de manera habitual, ja sol fer dia a dia, en compliment de la seva feina. En tots dos casos, la ràpida reacció amb què van respondre a sengles alertes ha permès la detenció dels dos presumptes autors de dos delictes que han tingut lloc a Blanes, resolts satisfactòriament.

El primer va tenir lloc la matinada del passat dimarts, 27 de juny. Es tractava d’un cas que s’havia denunciat el dia abans als Mossos d’Esquadra, quan es van produir els fets. Va ser l’endemà que s’havia presentat la denuncia quan la mare de la víctima va veure al presumpte autor pel carrer. La dona va aprofitar per fer-li unes fotografies i gravar un vídeo per poder tenir una identificació gràfica de la persona que la víctima havia assenyalat com a l’agressor.

La mare va mostrar les fotografies i el vídeo a una patrulla de la Policia Local, indicant-los també la direcció en què s’estava dirigint el presumpte autor, així com la descripció de la roba que duia posada. Després que les patrulles de servei es van posar en marxa per localitzar-lo, van aconseguir enxampar-lo a prop del lloc on se’ls havia indicat, procedint a la seva detenció. Després de passar a disposició primer dels Mossos d’Esquadra, i després dels Jutjats de Blanes, s’ha informat que el detingut ha ingressat a presó.


Detenció pràcticament ‘in fraganti’ de l’autor d’un robatori amb violència

D’altra banda, la matinada d’aquest passat diumenge una altra actuació de la Policia Local de Blanes ha permès la detenció, gairebé ‘in fraganti’ del presumpte autor d’un altre delicte, en aquest cas d’un robatori amb violència. Els fets van tenir lloc entre la nit de dissabte i diumenge, entre un quart de tres i un quart de quatre de la matinada.

Una patrulla que circulava pel cèntric Carrer Ample va ser requerida per una ciutadana que havia vist com un home corria darrera un altre home perquè, segons semblava, li havien robat alguna cosa i l’estava perseguint. Els agents de la Policia Local van interceptar la persona que s’escapolia molt a prop del Carrer Ample, procedint tot seguit a la seva detenció, acusat d’un robatori amb violència.

La víctima dels fets, en aquest cas, és el responsable d’una de les parades d’estiu que s’instal·len durant el cap de setmana al Passeig de Mar. Segons ha transcendit, la Policia Local va poder recuperar els 1.300 € en metàl·lic que duia a sobre el detingut, una quantitat econòmica que corresponia a la recaptació de la jornada, així com d’altres objectes que li havia sostret.



Comentaris