Els comuns tancaran la campanya a Blanes

Iniciaran a Tarragona i faran almenys dos actes amb Yolanda Díaz 



Nota de premsa BLANES EN COMÚ PODEM

Rebuda 03/07/2023 


Barcelona - Sumar - En Comú Podem iniciarà la campanya electoral aquest dijous al vespre a Tarragona i la tancarà divendres 21 de juliol a Blanes (Selva). Els comuns, capitanejats per Aina Vidal com a cap de llista, centraran els actes a l’àrea de Barcelona, però també volen batallar la representació a les circumscripcions de Tarragona i Girona, on creuen que poden barrar el pas a un diputat del PP. L’acte central, però, el celebraran a l’Hospitalet de Llobregat el 20 de juliol, on està previst que hi assisteixi la candidata de Sumar a la presidència del govern espanyol, Yolanda Díaz. Aquell mateix dia també visitarà la demarcació de Girona.

Els comuns aspiren a ser la segona força a Catalunya i a revalidar un pacte amb el PSOE per governar l’Estat després dels comicis del 23 de juliol. Amb un bon resultat també podrien recuperar la representació al Senat. L’alternativa, alerten, és un executiu del PP amb el suport de Vox. És per això que apel·len a la màxima participació per aturar una dreta “desbocada”.

A banda de Díaz, a qui Sumar-En Comú Podem vol donar un protagonisme preeminent com a presidenciable, acompanyaran Vidal i els caps de llista a Lleida, Tarragona i Girona la secretària general de Podem, Ione Belarra; l’exalcaldessa de Barcelona Ada Colau, i la presidenta dels comuns al Parlament, Jéssica Albiach.



Comentaris