L'Horabaixa a Marimurtra coneixement i descoberta del botànic

El Jardí Botànic Marimurtra estrena una nova visita guiada exclusiva fora de l’horari habitual d’obertura 

L’Horabaixa a Marimurtra és una visita guiada inèdita que permetrà als seus participants gaudir del Jardí de manera exclusiva un cop s’hagin tancat les portes als visitants




Nota de premsa MARIMURTRA  

Rebuda 05/07/2023 


L'Horabaixa a Marimurtra és una visita guiada que neix amb la intenció de convertir-se en una experiència exclusiva per als seus participants, fet que s’aconseguirà de dues maneres. La primera, perquè al llarg del seu recorregut es visitaran espais habitualment tancats al públic, com ara la zona dels hivernacles o dels cactus. I la segona, perquè la visita s’obrirà a un grup reduït de 20 persones i es farà en un horari en què el Jardí Botànic de la Costa Brava està tancat al públic, és a dir, a partir de les 19.00h, buscant el màxim confort tèrmic possible en una franja horària en què a Marimurtra no hi ha ningú més.

A banda de que l’Horabaixa a Marimurtra vol ser una experiència diferent, també vol ser una activitat de coneixement i descoberta del Jardí Botànic en un context nou que aprofundeixi en la tranquil·litat que es respira a la Costa Brava en el moment que cau el sol.

L'activitat està prevista pels dijous de juliol i agost excepte la darrera setmana de juliol, que es farà en divendres.


Les dates i reserves es poden consultar 

https:/bit.ly/horabaixaMiM


L'accés d'entrada i sortida és per la porta principal del Jardí (passeig de Carles Faust, 9 - Blanes)



Comentaris