Salvador Illa cap de l’oposició al Parlament visita Blanes

Es reuneix a Blanes amb diversos sectors econòmics de la ciutat 

El cap de l’oposició al Parlament de Catalunya ha encetat la seva visita a l’Ajuntament, on l’ha rebut l’alcalde Jordi Hernández, i ha signat el Llibre d’Honor 


Imatge facilitada per la institució. 

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 24/08/2023 


El cap de l’oposició al Parlament de Catalunya, Salvador Illa, ha visitat aquest matí Blanes, formant part d’un recorregut per diverses poblacions de la Costa Brava Sud i el Maresme. El periple s’ha encetat a l’Ajuntament de Blanes, on ha estat rebut per l’alcalde, Jordi Hernández, acompanyat de membres de l’equip de govern.

El batlle ha relatat al cap de l’oposició al parlament els projectes en què està treballant l’equip de govern, avançant-li alguns dels més immediats que es volen dur a terme. D’altra banda, també li ha enumerat accions ja iniciades, com per exemple la posada en marxa dels regidors i regidores de barri, que ja està en funcionament amb les primeres reunions mantingudes fins al moment.

Durant la seva estada, ha estat convidat a signar el Llibre d’Honor, i l’alcalde l’ha obsequiat amb diversos llibres relacionats amb la història de la ciutat. La visita s’ha completat amb una trobada amb empresaris i empresàries de diversos sectors econòmics de la ciutat, una reunió encapçalada per Jordi Hernández i Salvador Illa, en el decurs d’un esmorzar acollit al Club de Vela Blanes. L’objectiu ha estat poder escoltar les seves inquietuds i copsar

Salvador Illa ha arribat a Blanes procedent de Lloret de Mar, on ha estat rebut per l’alcalde d’aquest veí municipi, Adrià Lamelas, completant la seva estada amb una reunió amb el gerent de Lloret Turisme i el president del Gremi d’Hotelers. Un cop finalitzada la visita a Blanes, el cap de l’oposició al Parlament de Catalunya s’ha traslladat a Sant Andreu de Llavaneres. Durant la seva estada, l’ha acompanyat el batlle d’aquesta població del Maresme, Àlex Neira.



Comentaris