Casa Indiana? Hotel Boutique? Can Mañach? Can Massó? buf!

Blanes acull una conferència sobre la història de Can Massó, una casa indiana estrenada aquest estiu com hotel 

Es farà divendres a les sis de la tarda i l’activitat es completarà l’endemà amb un tast de vins i xocolata a Casa Saladrigas, i totes dues activitats ja han tancat les places previstes 


Imatge facilitada per la institució. 

Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 14/09/2023 


L’Ajuntament de Blanes a través de l’Arxiu Municipal, comptant amb el suport de la Xarxa de Municipis Indians, ha organitzat dues activitats que tindran lloc aquesta setmana amb un objectiu comú: aprofundir sobre el llegat dels indians. Es tracta d’una atractiva proposta que tindrà lloc divendres a la tarda i dissabte al migdia, amb sengles experiències inèdites.

La primera, que es farà divendres a les sis de la tarda, s’allotjarà a Casa Indiana, l’Hotel Boutique que recentment s’ha inaugurat al nucli històric de Blanes, al Passeig Cortils i Vieta. El nou establiment hoteler s’emplaça en un edifici ple d’història: Can Mañach. Inicialment es coneixia com ‘Can Massó’, i forma part de la Ruta dels Americanos a Blanes.

Aquesta primera activitat quedarà centrada en una conferència a càrrec d’Anna Castellví, coordinadora de la Xarxa de Municipis Indians, i d’Aitor Roger, tècnic de l’Arxiu Municipal. També participarà el director d’aquest servei municipal, Toni Reyes. D’altra banda, l’endemà dissabte a les dotze del migdia un altre edifici emblemàtic de Blanes com és Casa Saladrigas, allotjarà un tast de vins i xocolata.

En aquest cas es comptarà amb les aportacions del sommelier Antoni Membrives, de Cava Laviret, acompanyat de nou per Anna Castellví, coordinadora de la Xarxa de Municipis Indians, així com Toni Reyes i Aitor Roger. Tot just fa poc més d’una setmana que es va fer difusió de l’organització dels dos esdeveniments amb aforament limitat, i cal dir que ja s’han completat les places previstes.



Comentaris