Aquest cap de setmana tornarà la Fal·lera Gegantera

Blanes acull dissabte la Festa dels Capgrossos per posar fi al projecte ‘Gegantons a les Escoles’ 

L’activitat començarà a 2/4 de 5 de la tarda a la Plaça dels Dies Feiners i inclourà una cercavila, contes, xocolatada i animació 



Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 19/10/2023 


Aquest cap de setmana Blanes tornarà a viure la Fal·lera Gegantera, a través d’una activitat organitzada una vegada més per la Colla Gegantera de Blanes. Es tracta de la ‘Festa dels Capgrossos’, que aplegarà aquests elements, així com gegantons del bestiari popular blanenc, la tarda del dissabte a partir de 2/4 de 5 de la tarda, a la Plaça dels Dies Feiners.

La festa posarà punt i final al projecte ‘Gegantons a les Escoles’, després que des del 18 de setembre fins al divendres 20 d’octubre 4 gegantons de la Colla Gegantera de Blanes han estat visitant diverses escoles d’educació infantil i primària del municipi. Durant cinc setmanes els gegantons han estat una eina més dins l’educació dels infants, i se’ls ha utilitzat per educació física, matemàtiques, català, anglès, música... etc.

L’activitat s’encetarà amb la tradicional plantada de Gegantons i benvinguda als Capgrossos, seguida a les 5 de la tarda per un Conta Contes. En acabada la sessió de contes, la festa continuarà amb una cercavila participativa on tothom qui vulgui també pot portar el seu capgròs o gegantó casolà, que se l’hagi fet de mutu propi a casa o a l’escola.

Finalment, la gresca acabarà a partir de 2/4 de 7 del vespre, amb una xocolatada on es recomana portar-se cadascú el seu got per contribuir al reciclatge i a la sostenibilitat mediambiental. A partir d’aquesta hora s’oferirà animació infantil amb els Folkids, on no cal dir que la canalla, pares i mares i tothom qui tingui ganes de gresca, podrà saltar, ballar i jugar al ritme de la música.



Comentaris