El Mercat Blanes se supera dia a dia en servei al client

El Mercat de Mas Enlaire posa en marxa el nou servei del ‘Click & Collect’, taquilles refrigerades on recollir la compra 

Inicialment se n’han instal·lat quatre a l’entrada del mercat, accessibles de dilluns a divendres fins les 20 h i els dissabtes fins les 15’45 h 


Imatge facilitada per la institució 


Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 25/10/2023 


Demà dijous es posarà en marxa al Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire un nou servei: el ‘Click & Collect’. S’ha instal·lat a l’entrada principal del recinte, al capdamunt de les escales d’accés. Compta amb quatre taquilles refrigerades que serveixen per poder mantenir en òptimes condicions els productes frescos que prèviament s’han comprat a les parades. En cas que la demanda faci necessari augmentar-ho, està previst afegir més espais.

La condició pels clients i clientes per poder-ne fer ús és fer una compra mínima de 15 € per fer la reserva de l’espai, el locker, i poden ser comandes compartides entre diferents parades del mercat. Aquest nou servei té l’objectiu de millorar la opció de compra de molts consumidors que no poden accedir durant l’horari habitual del mercat, però volen seguir accedint als seus productes de proximitat.

Se’ls ofereix la possibilitat de fer-ho amb horaris més amplis, que inclouen les tardes. Les comandes es podran fer de 9’00 a 11’00 h del matí, o fins a tenir els 4 lockers complerts. Per retirar-les, l’horari inicial en què estarà obert de moment és de dilluns a divendres fins les 20 h, i els dissabtes fins a les 15’45 h. Durant aquesta franja horària tothom qui hagi fet la comanda aquell dia podrà anar a recollir-ho d’una manera àgil i còmoda, sobretot perquè no estarà subjecte a fer cues o anar durant l’horari en què estan obertes les parades.


Funcionament del Click & Collect del Mercat de Mas Enlaire

El funcionament del Click & Collect es fa a través de les xarxes socials del Mercat Blanes: a https://www.facebook.com/MercatBlanes i @mercat_blanes. Cada dia o cada dos dies es publicarà un story a les XXSS amb els diferents productes que es podran compra rde les parades. Al mateix story sortiran els telèfons de cada parada, perquè els i les clients puguin fer la seva comanda.

Un cop efectuada la comanda, es requerirà el pagament via bizum per poder reservar un dels lockers. Al fer la reserva es generarà un codi QR que únicament obrirà aquell comandament, un codi que rebrà el consumidor via whats per tal de poder fer la recollida dels productes que se li hauran desat a dins. Cal dir que, quan les quatre taquilles estiguin completes, ja no s’acceptaran més comandes.  

Comentaris