Protecció dels animals canvis en la gestió municipal

El Consell Comarcal de la Selva organitza una sessió informativa sobre la nova normativa de protecció dels drets i el benestar dels animals 



Nota de premsa CONSELL COMARCAL 

Rebuda 28/09/2023 


El Consell Comarcal de la Selva ha organitzat una sessió informativa sobre la nova normativa de protecció dels drets i el benestar dels animals. Aquesta normativa, que entrarà en vigor a finals de setembre, comporta canvis molt importants en la gestió municipal i la participació dels ajuntaments en la protecció dels animals.

Per aquest motiu, tal com ha explicat el conseller del CAAS (Centre d’Acollida d’Animals de la Selva), Roger Puigdevall, des de l’ens selvatà s’ha organitzat una sessió informativa sobre les principals afectacions als ajuntaments i de presentació de propostes de col·laboració que ens permetin donar compliment a les noves exigències de la llei.

El tret de sortida d’aquesta sessió informativa, que s’ha fet a la seu institucional de l’ens selvatà aquest dimecres al matí, ha anat a càrrec del president, Martí Pujals. Seguidament, el responsable de la unitat, Miguel Garcia, ha presentat els principals impactes de la Llei 7/2023. En la segona part s’ha parlat sobre les propostes d’actuació municipal, l’impacte pressupostari i la presentació del programa de suport als ajuntaments per a la gestió de colònies felines.

La cloenda ha anat a càrrec del conseller comarcal responsable del CAAS, Roger Puigdevall.



Comentaris