Avui a Blanes art, música, dansa, tastets i altres ingredients

Blanes acull dissabte la II OncoArts, una fira solidària amb música, dansa, tastets, artesania i altres ingredients

L’organitza la Fundació Oncolliga Blanes, i s’allotjarà a la Plaça dels Dies Feiners de 10 a 20 h.


Imatge facilitada per la institució

Nota de premsa AJUNTAMENT

Rebuda 15/11/2023


La Fundació Oncolliga Blanes ha organitzat per aquest proper dissabte 18 de novembre la segona edició de OncoArts una fira solidària per gaudir al llarg de tot el dia. A diferència de l’any passat, en què es va allotjar al Passeig de Mar, enguany ho farà a la Plaça dels Dies Feiners al llarg de tot el dia: a partir de les 10 del matí i fins les 8 del vespre.

Aplegarà diversos artistes, dones i homes que han utilitzat el seu art en diferents tècniques com a mitjà d’expressió durant el seu procés oncològic. Part de la recaptació de la venda d’aquestes creacions anirà destinada a la Fundació Oncolliga Girona amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars.

Després de l’èxit de la primera edició del 2022, aquest 2023 ha augmentat la participació, així com també la varietat de propostes que s’hi inclouran. Així, hi haurà paradetes que oferiran diferents productes artesanals, així com dues actuacions musicals i una mostra de ball. Aplegarà artistes de tot el territori que compartiran amb tothom qui vulgui una jornada molt especial.


Art, Música, Dansa, Tastets i altres ingredients

La II OncoArt de la Fundació Oncolliga Blanes inclourà l’exposició i venda de productes de diferents manifestacions artístiques, amb un ample concepte de l’accepció que té aquest mot: pintura, dibuix, resines, joies, flors, croixet, espelmes, pedres i canyes, escriptura i tastets. També hi haurà música altres disciplines artístiques.

Per amenitzar la jornada, hi haurà música i dansa. La primera tindrà lloc a les 12 del migdia, amb una mostra de ball a càrrec del grup ‘Las Chicas de Rosanna’. Ja a la tarda, al punt de les 17 h, actuarà el Cor ‘ArsNovaLloret’ dirigit per Joan Casas, i seguidament, a les 18 h, actuarà la soprano Karol Luque, amb la seva poderosa veu que no deixa indiferent ningú interpretant temes d’òpera clàssica i de pop-rock.

Altres al·licients amb què comptarà la II OncoArt serà la presència de Cervesa Marina, que també vol contribuir amb la fira amb un estand on s’oferiran els seus productes amb el got commemoratiu dels 10 anys d’Oncolliga Blanes. D’altra banda, a les 13 h i a les 19 h hi haurà sengles sortejos de productes de tots els i les artesanes participants; i tothom qui vulgui podrà adquirir la samarreta commemorativa de la primera dècada de vida de l’entitat, realitzada per l’artista blanenca Susi Martín.



Comentaris