Curset accelerat del CCS pels alcaldes novatillos de la comarca

El Consell Comarcal de la Selva presenta els seus serveis als alcaldes i regidors

  • La sessió s’ha programat en format híbrid de manera que la meitat dels regidors i alcaldes han pogut seguir la sessió telemàticament i la resta hi han assistit presencialment a la seu institucional de l’ens selvatà
  • Des del servei de comunicació s'està treballant en l'actualització de la guia de serveis que està previst que a finals d'aquest mes ja estigui finalitzada i es publiqui a la web de l’ens selvatà



Nota de premsa CONSELL COMARCAL

Rebuda 15/11/2023 


El Consell Comarcal de la Selva ha organitzat una jornada de presentació dels seus serveis dirigida a tots els ajuntaments de la comarca. En aquesta sessió, que s’ha celebrat aquest dimarts, 14 de novembre, a la tarda, hi han participat la major part d'alcaldes i també de regidors selvatans. La sessió s’ha programat en format híbrid de manera que la meitat dels regidors i alcaldes han pogut seguir la sessió telemàticament i la resta hi han assistit presencialment a la seu institucional de l’ens selvatà.

La sessió ha començat a les sis de la tarda amb una benvinguda a càrrec del president, Martí Pujals, que ha destacat la importància dels consells comarcals i dels serveis que presten als ajuntaments. En aquest sentit, Pujals ha assenyalat que el Consell està per servir als ajuntaments i que davant les necessitats que puguin sorgir es poden crear nous serveis que puguin donar-hi resposta. El màxim responsable de l’ens selvatà ha recordat la creació de nous serveis fruit de la petició de diversos ajuntaments, com el servei PREST, el servei de franges, entre altres. Seguidament el nou gerent, Jordi Solà, ha fet una breu introducció de com es desenvoluparia aquesta presentació i s'ha donat per iniciada la sessió de treball.

En el transcurs de la presentació dels serveis hi han intervingut el cap de Departament de d'Atenció a les Persones, Joan Busquets; el cap de Territori i Sostenibilitat, Felip Toledo; la cap de Gestió Tributària i Cadastre, Laura Palmada, i per part del Departament de Promoció del Territori, Pep Gesti, cap de la unitat, ha estat el responsable de presentar aquest departament. El gerent, Jordi Solà, ha presentat el Departament de Serveis a la Ciutadania, del qual ha estat el responsable fins al mes de juliol d’aquest any. També ha estat l’encarregat de fer la presentació del Departament d’Organització interna.

Després d'aquesta presentació s'ha obert un torn obert de paraules en què els electes municipals han pogut preguntar els seus dubtes als responsables corresponents.

Els alcaldes i regidors han valorat molt positivament aquesta iniciativa, i més tenint en compte que molts dels electes han accedit al càrrec per primera vegada.



Comentaris