Inscripcions per a les Visites Guiades al Delta de la Tordera

Blanes organitza diumenge Visites Guiades Gratuïtes a l’espai protegit del Delta de la Tordera 

L’activitat familiar es farà en dos torns: de 9 a 10’30 h i de 10’30 a 12 h. Inscripcions:

https://www.blanes.cat/docweb/mediambient.educacio 


Imatge facilitada per la institució 


Nota de premsa AJUNTAMENT 

Rebuda 31/10/2023 


Aquest proper cap de setmana els amants de la natura i els animals en general estan d’enhorabona, sobretot si tenen temps de poder dedicar una hora i mitja a la seva afició/estimació. Es tracta de participar en les Visites Guiades Gratuïtes que organitza l’Ajuntament de Blanes de cara a aquest diumenge, 5 de novembre, per conèixer millor l’espai protegit del delta de la Tordera.

Les visites tindran lloc al llarg del matí, i es tracta d’una activitat familiar gratuïta que ha arranjat el Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Blanes comptant amb el suport de la sempre inestimable col·laboració de l’Associació de Naturalistes del Montnegre i la Tordera (NatMont), i el suport de les dues Guaites Ambientals. Més concretament, està previst que hi hagi dos torns, cadascun d’ells amb dos grups simultanis de visitants.

El primer torn serà des de les 9 del matí fins 2/4 d’11 i el segon començarà a 2/4 d’11 del matí i s’allargarà fins les 12 del migdia. En cada torn un dels grups començarà la visita a la platja final de l’Avinguda Vila de Madrid, arran de mar, i l’altre directament a l’Aguait de la Tordera. Les places són limitades, i precisament per aquest motiu cal fer inscripció prèvia perquè, donada la naturalesa del tipus d’activitat, no es poden congregar grans quantitats de visitants.

Les inscripcions per participar a les Visites Guiades al Delta de la Tordera s’han començat a fer aquesta setmana, i hi haurà temps per fer-ho fins aquest proper dijous, 2 de novembre. Per apuntar-s’hi es pot fer trucant al telèfon 972 379 371 de 9 a 14 h, o bé online:

https://www.blanes.cat/docweb/mediambient.educacio

L’objectiu de les visites és poder descobrir aquest espai protegit que, especialment aquests darrers anys, s’està treballant perquè la ciutadania –tant e Blanes com els visitants forasters- aprenguin a reconèixer i apreciar la diversitat faunística que, sovint, és molt desconeguda



Comentaris