Avui Chucky una vetllada farcida d’històries hilarants

El Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud tanca dissabte la programació professional amb Salva Reina

El popular actor i humorista protagonitza ‘Prohibido echarle cacahuetes al mono’ a les 21 h amb les entrades pràcticament exhaurides



Nota de premsa AJUNTAMENT

Rebuda 07/12/2023


Dissabte vinent el Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud tancarà el proper dissabte 9 de desembre a les 9 de la nit el periple de la programació professional amb un espectacle d’humor. Amb el més que explícit títol ‘Prohibido echarle cacahuetes al mono’, la proposta escènica la protagonitza un actor i humorista prou conegut pel gran públic: Salva Reina, conegut també pel sobrenom de Chucky.

Conegut pel seu carisma i habilitat per connectar amb el públic, portarà a Blanes el seu estil únic per fer comèdia, basat en experiències quotidianes i situacions absurdes o no de la seva pròpia vida que comparteix amb l’espectador. El seu humor proper i genuí no cal dir que conquereix al públic des el minut zero, compartint tots plegats una vetllada farcida d’històries hilarants.

Amb les entrades pràcticament exhaurides, el què promet la proposta escènica protagonitzada per Salva Reina és una nit plena d’energia i entreteniment on l’humor és la base central. Una nit inoblidable total i absolutament recomanable pels amants del bon humor en mans de tot un expert en la matèria en particular, i per qui vulgui passar una bona estona entretinguda en general.

Salva Reina compta amb una carrera plenament consolidada que inclou nombroses aparicions tant en cinema com en televisió, amb títols tan coneguts com ‘La isla mínima’, ‘Hasta que la boda nos separe’, ‘La lista de los deseos’, ‘Antes de la quema’, Señor, dame paciencia’ i ‘Villaviciosa de al Lado’, entre d’altres. L’any 2017 va guanyar el premi MIM al millor actor de comèdia pel seu paper de ‘José’ a la sèrie ‘Allí Abajo’, d’Antena 3 TV.


Entrades online:

https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/592-prohibido-echarle-cacahuetes-al-mono.html

i presencialment el mateix dissabte a la Taquilla del Teatre de Blanes, de 20’00 a 21’00 h.



Comentaris