Avui comença el campionat CESA a Blanes infantils, cadet i juvenil

Blanes acollirà del 2 al 7 de gener el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques d’Handbol (CESA)

La Ciutat Esportiva Blanes serà la seu principal de la competició que mourà 2.340 participants d’arreu de l’estat espanyol que competiran en infantil, cadet i juvenil, tant femení com masculí



Nota de premsa AJUNTAMENT

Rebuda 27/12/2023


La Ciutat Esportiva Blanes (CEB) acollirà la setmana vinent, del 2 al 7 de gener, el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques (CESA) de Bàsquet 2024. La competició també s’acull en diferents localitats d’aquest àmbit territorial (Lloret de Mar, Malgrat de Mar i Calella de Mar), però la seu principal s’ha escollit que sigui Blanes, per les immillorables prestacions i comoditats que representa poder acollir-se a la CEB.

El CESA és el campionat autonòmic d’handbol que es jugarà en categories infantils, cadet i juvenil, tant femení com masculí, i mourà més de 2.000 jugadores i jugadores que, amb les seves respectives famílies, donaran vida tant a Blanes com a les respectives localitats con s’acollirà. Està considerat com una veritable festa esportiva de l’handbol, i en aquesta ocasió està organitzat per la Federació Catalana d’Handbol (FCH).


Trobada entre l’Ajuntament de Blanes i la Federació Catalana d’Handbol

Per ultimar els preparatius de la competició, fa unes setmanes va haver una reunió encapçalada per l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, i la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Mònica Rabassa, amb el president de la FCH, Jaume Fort. Durant la trobada, repassar les principals característiques de l’esdeveniment, que s’acull al municipi on comença la Costa Brava per primera vegada.

En aquest sentit, l’alcalde de Blanes ha remarcat que ‘Encara que ja estem molt acostumats a esdeveniments esportius de primer ordre com campionats mundials i europeus, el CESA representa un nivell superior, una bona oportunitat perquè els esportistes d’arreu de l’estat espanyol coneguin les nostres instal·lacions i els atractius de ofereix la ciutat on comença la Costa Brava’.

I és que del campionat autonòmic d’handbol surten els cracks que, com està passant en l’actualitat, estan jugant amb el Barça i el Granollers, a banda d’altres equips Asobal com ara els germans Cikussa, Jan Gurri, Bruno Reguart, Ian Barrufet, etc Durant la celebració del CESA, Jan Gurri i Petar Cikussa estaran concentrats amb la selecció espanyola absoluta per jugar el Campionat d’Europa, després que tot just fa un any estaven jugant aquest campionat de formació.



Comentaris