Marimurtra organitza diferents activitats nadalenques

Activitat guiada per caçar el Tió, taller de manualitats de Nadal i entrada gratuïta pels infants per aquestes festes de Nadal al botànic de la Costa Brava


Imatge FUNDACIÓ CARL FAUST.


Nota de premsa MARIMURTRA

Rebuda 28/11/2023


Aquest Nadal, el Jardí Botànic Marimurtra es converteix en el lloc perfecte per a les famílies que busquen celebrar les festes nadalenques amb una experiència. Marimurtra proposa una sèrie d’activitats lúdiques per a tota la família en les que a banda de gaudir del Nadal al botànic, també es podrà conèixer una part de la botànica i la història de Marimurtra durant el transcurs de la visita. Aquestes activitats estan pensades per al gaudi de grans i petits.


Caçar el Tió | Diumenge, 3 de desembre

Les famílies es podran endinsar al Jardí per a una inoblidable caça del Tió. Amb l'ajuda de la pastora de tions, petits i grans seguiran pistes i senyals deixats pels tions de Marimurtra fins a trobar-los. El preu de l'activitat és de 25 € per família, que inclou la visita guiada, l'entrada per a tots els membres de la família i el Tió que es podrà portar a casa.


Manualitats de Nadal | Diumenge, 10 de desembre

Les famílies tindran l'oportunitat de decorar les seves llars amb les manualitats de Nadal de Marimurtra.

Personalitzar el Tió de Nadal creat amb troncs dels arbres del Jardí Botànic, decorar boles de fusta, pintar pinyes per a l'arbre i personalitzar canyes de bambú del botànic. El preu de l'activitat és de 25 € per família, que inclou l'entrada al jardí, un Tió per família i un kit de decoració nadalenca per persona.


Entrada gratuïta pels infants | Del 21 de desembre al 7 de gener de 2024

Des del 21 de desembre fins al 7 de gener, els infants fins als 11 anys tenen entrada gratuïta al botànic.

Aprofiteu les festes de Nadal per descobrir en família el botànic tot explorant els hotels d'insectes, observant els ocells del jardí, coneixent l'horta ecològica i les seves varietats hortícoles i descobrint les més de 4,000 espècies del botànic i veient com tots els elements es relacionen entre sí.

Amb aquesta iniciativa, el Jardí Botànic Marimurtra reafirma el seu compromís amb l'educació ambiental i la divulgació, oferint una oportunitat única per als visitants de gaudir de les festes de Nadal d’una manera lúdica i que fomenti l’aprenentatge.


Per a més informació visiteu el lloc web de Marimurtra. Les reserves es poden fer a través d’aquest enllaç

https://bit.ly/nadal-23



Comentaris