Roba i complements de segona mà a canvi de donatius

Blanes acull la 3a OncoMarket, el Mercat de Venda de Roba i Complements de 2a Mà aquest cap de setmana

Es farà en una nova ubicació, la Casa del Poble, dissabte de 10 a 20’30 h i diumenge de 10 a 14 h. Organitzat per Oncolliga Blanes per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer


Imatge AJUNTAMENT DE BLANES


Nota de premsa AJUNTAMENT

Rebuda 12/12/2023


El proper cap de setmana del 16 i 17 de desembre Blanes tornarà a acollir per tercer any consecutiu una experiència que en cada nova edició compta amb una gran acollida de públic. Es tracta de la OncoMarket, un mercat de venda de roba i complements de vestuari de segona mà a canvi dels donatius que vulgui fer qui hi participi.

En aquesta ocasió, a diferència dels dos anys anteriors, el mercat ha canviat d’ubicació i passarà a allotjar-se a la Casa del Poble, al Passeig de Dintre número 18, un lloc més proper al nucli històric de la ciutat, on aquests dies previs a les festes nadalenques hi ha molta més activitat. Això si, el què continuarà igual és els dies en què estarà funcionant.


La III OncoMarket estarà en marxa tot el cap de setmana

Dissabte la III OncoMarket Blanes estarà oberta al llarg de tot el dia ininterrompudament: a partir de les 10 del matí fins 2/4 de 9 de la nit. Per la seva banda, l’endemà diumenge, serà només durant el matí: a partir de les 10 h fins les 2 de la tarda, quan tancarà definitivament l’activitat. Tot un cap de setmana per poder gaudir de l’experiència.

La recaptació que es pugui fer a través de la venda de roba i complements de vestuari anirà íntegrament destinada a la Fundació Oncolliga Blanes, que treballa per millorar la qualitat de vida dels malalts i malaltes de càncer, així com la dels seus familiars. Es tracta de donar suport en els diversos aspectes de la vida de les persones afectades per aquesta malaltia. Ofereixen espais de companyia, acompanyament i suport emocional, de descàrrega i respir familiar.

Per poder fer possible la tercera edició de la OncoMarket, l’entitat ha estat rebent durant les darreres setmanes els donatius que els han fet gent d’arreu de Blanes que han estat fent aportacions només amb un requisit. Es tractava que la roba i els complements que es decidissin donar estiguessin en un bon estat com per poder-se posar a la venda.

A mesura que han anat arribant les donacions, centrades aquest 2023 a les antigues dependències de Ràdio i TV Blanes, diverses voluntàries s’han encarregat de dedicar-hi moltes hores en la feixuga tasca d’anar triant, classificant i anar distribuint les donacions segons la funció que tenen. Així, el proper cap de setmana tothom qui vulgui –tant dones com homes- podran firar-se amb tota mena de roba i complements aptes per a tots els gustos. Tot plegat a preus molt populars i assequibles també per a totes les butxaques.



Comentaris