Tots els treballadors municipals jubilats enguany

L’Ajuntament de Blanes homenatja als treballadors i treballadores jubilades i amb una antiguitat de 25 anys

L’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, acompanyat de regidors i regidores del consistori, va encapçalar ahir el tradicional acte pre nadalenc a la Sala de Plens


Imatge facilitada per la institució


Nota de premsa AJUNTAMENT

Rebuda 06/12/2022


Aquest passat dimarts, vigília d’un dels ponts festius que ja fa regust a Nadal, l’Ajuntament de Blanes va complir amb una tradició que s’inscriu directament en aquest àmbit, oberta a la participació de tothom qui treballa al consistori, així com als seus familiars. Es tracta del reconeixement que es fa als treballadors i treballadores que s’han jubilat durant l’any que s’acaba, així com als qui han complert 25 anys de servei al consistori.

En aquesta ocasió, l’acte d’homenatge va tenir lloc ahir dimarts a les dues del migdia, poc abans d’acabar la jornada laboral. L’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, i el responsable polític de Recursos Humans, el tinent d’alcalde Jordi Calvet, van encapçalar l’acte oficial celebrat a la Sala de Plens del consistori, acompanyats d’altres regidors i regidores de l’Ajuntament de Blanes, que també van compartir la tasca d’anar lliurant els reconeixements.


Reconeixement als treballadors jubilats i amb 25 anys d’antiguitat

Durant aquest 2023 s’hauran jubilat un total de 17 persones, i d’altres 6 treballadors i treballadores han complert el primer quart de segle de vida formant part de l’Ajuntament de Blanes. Amb motiu d’aquesta doble efemèride, a les persones que s’han jubilat o ho faran abans que acabi aquest any se’ls lliura un obsequi molt exclusiu: una reproducció de la façana principal de l’Ajuntament de Blanes amb una placa incrustada personalitzada que els agraeix la feina feta.

Per la seva banda, les persones que compleixen el primer quart de segle de vida de servei reben com obsequi un pin elaborat amb plata que reprodueix la coneguda silueta de Sant Joan i el Convent de Blanes. La major part de treballadores i treballadors va poder assistir a l’acte d’homenatge, el va recollir algú altre en nom seu, o bé està previst lliurar-los-hi més endavant.

Com sol passar cada any que se celebra aquesta cerimònia, la trobada va tenir aquell aire de festa i emocions contingudes. Sobretot perquè van participar-hi diversos companys i companyes de la plantilla de l’Ajuntament de Blanes que havien compartit feina i vivències amb les i els homenatjats. Finalment, es va fer una fotografia de família i un brindis amb cava aprofitant així per celebrar per anticipat les festes nadalenques.

Entre els qui han rebut el més que merescut reconeixement per haver-se jubilat durant aquest 2023 cal destacar la presència de Joan Garcia, qui ha estat el cap de la Policia Local de Blanes després de 22 anys al seu capdavant i 38 anys formant part del cos. De fet, ahir el van acompanyar a l’acte celebrat a la Sala de Plens bona part de les i els policies amb qui ha compartit experiències durant aquest llarg periple, que també s’han jubilat al llarg d’aquest 2023.


Jubilacions 2023 :

- Joan Garcia (Policia Local de Blanes)

- Miguel Rivero (Policia Local de Blanes)

- Domingo González (Policia Local de Blanes)

- Joan Rabassa (Policia Local de Blanes)

- Antonio Meléndez (Policia Local de Blanes)

- Josep Romero (Policia Local de Blanes)

- Yolanda Fernández (Policia Local de Blanes)

- Manuel Martínez Morcillo (Policia Local de Blanes)

- Celestino Lillo (Educació)

- Rafael Arroyo (Educació)

- Juan José Bódalo (Educació)

- José Antonio Cacicedo –àlies Joseba- (Educació)

- Ramon García Bellido (Serveis Municipals)

- Robert Torrentó (Enginyeria)

- Núria Soler (Acció Social)

- Isabel Giménez (Intervenció)

- Manuel Caño (Promoció de la Ciutat)


25 anys de servei a l’Ajuntament :

- Josep Lluís Pouy (Protecció Civil)

- Francisco Javier Jarillo (Policia Local)

- Miquel Àngel Recio (Policia Local)

- Miguel Aguilera (Policia Local)

- Imma Albano (Acció Social)

- Santi Figueras (Hisenda)



Comentaris