Vals de 12 € per les famílies amb fills fins a 12 anys

Blanes repartirà 3.800 cartes als Reis amb vals de 12€ per donar suport al comerç local


Imatge AJUNTAMENT DE BLANES


Opinió de DdB: Amb dades del sector, el cost mitjà de joguines per família i nen per aquesta campanya és de 200,00 € i les grans superfícies tindran descomptes del 25% sobre els detallistes.
És evident que 12,00 € no farà desistir a uns pares de comprar fora Vila on estalviaran 50,00 €
Aquesta campanya és inútil


Contingut AGÈNCIA CATALANA DE NOTÍCIES

Rebut 12 de desembre de 2023


L’Ajuntament de Blanes (Selva) repartirà 3.800 vals de dotze euros cadascun entre les famílies de la ciutat que tinguin fills de fins a 12 anys. Ho farà en el marc de la campanya ‘Regala Reis a Blanes 2023’ i els beneficiaris podran bescanviar el val a qualsevol dels comerços de la capital de la Selva Marítima, que estiguin adherits a la iniciativa. Es tracta d’una proposta de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament que vol donar suport al comerç del municipi i que disposa d’un pressupost de 53.000 euros, la majoria dels quals aniran destinats a finançar els vals de compra. Per primera vegada, els infants i nens de Blanes que no estiguin escolaritzats a la localitat també tindran la seva carta.

A l’hora de distribuir els cupons es farà a través de les llars d’infants i les escoles del municipi, en el cas que la criatura estigui escolaritzada a Blanes. Caldrà que aportin el DNI i el llibre de família per tal que puguin beneficiar-se de la campanya. Si no van a cap centre blanenc, els pares hauran d’anar a l’antiga escola Safa, a les dependències de Promoció de Ciutat. A més de la documentació pertinent, caldrà que demostrin que estan escolaritzats en un altre lloc.

Totes les cartes van acompanyades d’un missatge de l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, adreçat als pares i mares on s’explica el motiu de la campanya. A partir d’aquí, les famílies podran utilitzar aquest cupó de descompte per valor de 12 euros en qualsevol dels establiments comercials que s’hagin adherit a la campanya ‘Regala Reis a Blanes’ des del divendres 15 de desembre i fins a la vigília de Reis, el 5 de gener.


Un suport al comerç local

La iniciativa que ha tingut una bona acollida els tres anys anteriors, pretén ser un impuls al comerç de la ciutat. En aquest sentit, el consistori anima als establiments de la localitat a sumar-se a la iniciativa, ja que no suposa cap cost adherit. Tenen fins el 20 de desembre per apuntar-se i aparèixer a la llista de comerços on es poden bescanviar els vals.

El cupó inclou un codi alfanumèric únic i irrepetible per impedir que es pugui duplicar o falsificar. Per validar-los, des dels comerços adherits a la campanya accediran a una plataforma web amb una contrasenya que donarà l’Ajuntament a l’inici de la promoció. La plataforma web registrarà tots els cupons validats als establiments, de manera que aquell val en concret ja no es pugui tornar a utilitzar. També es generarà una remesa bancària perquè de cara al gener comenci la tramitació del pagament dels vals a principis de febrer.



Comentaris