Blanes reduir incendi que podia acabar en una llarga corrua

La ràpida actuació dels cossos d’emergència i seguretat va permetre que no afectés als vehicles estacionats a prop


Imatge facilitada per la institució

Nota de premsa AJUNTAMENT

Rebuda 10/01/2024


Diversos efectius de diferents cossos d’emergència i seguretat –Policia Local de Blanes, Bombers i Mossos d’Esquadra- van intervenir el passat dissabte a la tarda en l’extinció d’un vehicle que s’havia incendiat en un carrer de Blanes, al barri de La Plantera. La seva ràpida actuació va permetre que el foc no es propagués ni afectés als turismes que estaven estacionats a prop, impedint d’aquesta manera un perill encara major del què ja va ser.

L’operatiu es va iniciar quan faltaven pocs minuts per les quatre de la tarda del passat dissabte sis de gener, el Dia de Reis. La Policia Local de Blanes va rebre una trucada informant que hi havia un turisme en flames a l’Avinguda Extremadura, a tocar de l’Avinguda Europa. Immediatament es va posar en marxa l’operatiu, comprovant-se que el foc s’havia iniciat a la part del davant del vehicle.

Es tractava d’una furgoneta petita amb el logotip d’una empresa, que portava dos dies estacionat al mateix indret. Per prevenir que es pogués propagar l’incendi i afectés als vehicles estacionats al costat, la Policia Local de Blanes es va encarregar de desplaçar els tres turismes que hi havia prop del lloc on s’havia produït l’incendi, constatant-se que un d’ells presentava danys per efectes del calor extrem a què havia estat exposat.

D’altra banda, el cos policial també es va encarregar de fer les gestions necessàries per esbrinar un responsable del vehicle incendiat i comunicar-li què havia passat. Finalment, un cop localitzat, es va encarregar de retirar el cotxe cremat, i posteriorment l’empresa del servei de neteja i recollida d’escombraries municipal, NORA, es va encarregar de netejar la via.

En la intervenció de l’incendi van participar un total de set efectius: 4 patrulles de la Policia Local de Blanes, 1 dels Mossos d’Esquadra i 2 camions dels Bombers de la Generalitat. L’operatiu va finalitzar a tres quarts de cinc de la tarda, una hora i tres quarts després que s’havia activat.



Comentaris