De com Blanes destaca a la república epicúria de biòlegs

 La Fundació Carl Faust presenta el primer número d’El Jardí d’Epicur, la revista d’articles acadèmics i divulgatius del Jardí Botànic Marimurtra

Aquesta és la primera publicació en línia de l’editorial pròpia de la Fundació, Edicions de Marimurtra


Imatge FUNDACIÓ CARL FAUST 

Nota de premsa MARIMURTRA

Rebuda 16/02/2024


El Jardí d’Epicur ofereix una mirada profunda i reflexiva sobre els resultats i coneixements generats en aquesta “República epicúria de biòlegs” (en les paraules del propi Carl Faust) creat fa un segle. La publicació destaca la importància de la ciència contemporània que, a banda d’enriquir el coneixement botànic, també impacta socialment i millora la societat en general.

La revista presenta una combinació d’articles científics i divulgatius, reflectint el desenvolupament continu del Jardí i la seva adaptació als nous temps. Amb aquesta publicació, es busca no només compartir coneixements, sinó també mostrar que el jardí de Faust, com a jardí epicuri, roman viu i evolucionant, tal com li hauria agradat al seu fundador.

La publicació vol ser vista com una altra de les produccions i creacions de jardiners, científics i amants de la ciència al voltant del Jardí Botànic de la Costa Brava. Una eina per transmetre la reflexió científica, l’aprofundiment del coneixement botànic i la divulgació de tots aquests coneixements que sorgeixen com un fruit més de Marimurtra.


La publicació es pot consultar gratuïtament en línia a

https://marimurtra.cat/jardi-epicur/



Comentaris