Festa de la Vela Catalana pluja de guardons pel CV Blanes

L’Ajuntament de Blanes, guardonat conjuntament amb el CVB per l’activitat esportiva de Vela Escolar i Vela d’Igualtat 

Aquest matí el president del Club de Vela Blanes, Joan Balaguer ha lliurat a l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, la distinció ‘Vela Social 2023’ concedida per la Federació Catalana de Vela 


Imatge facilitada per la institució 

Nota de premsa AJUNTAMENT

Rebuda 13/02/2024


La Federació Catalana de Vela ha distingit de manera conjunta l’Ajuntament de Blanes i el Club de Vela Blanes pel suport del consistori blanenc a l’activitat esportiva de Vela Escolar i Vela d’Igualtat. Es tracta del programa ‘Esport Blau’, que es duu a terme a les escoles de Blanes a través del Club de Vela Blanes.

El guardó que li ha concedit la federació és el de Vela Social 2023, i va ser lliurat en el decurs de la Festa de la Vela Catalana d’aquest 2024 celebrada el passat 31 de gener. Aquest matí el president del Club de Vela Blanes i membre de la Junta de la Federació Catalana de Vela, Joan Balaguer, ha lliurat a l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, la distinció que es va encarregar de recollir en nom del consistori durant la gala.

L’acte d’avui dimarts ha comptat amb l’assistència del primer tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Turisme, Comerç i Empresa, Joan Felip; i la regidora d’Esports, Mònica Rabassa. Tanmateix, també han assistit en representació del Club de Vela Blanes el seu gerent, Héctor Espadas; i el director tècnic de l’Àrea Esportiva, Juanmi Aguirre.

Durant la trobada, l’alcalde ha aprofitat l’ocasió per felicitar al Club de Vela Blanes per la pluja de guardons rebuts durant la Festa de la Vela Catalana, on se li van concedir 26 reconeixements, dos d’ells compartits amb l’Ajuntament i amb el Club Esportiu El Vilar de la Fundació Aspronis. Entre les distincions també s’hi comptaven les tres que va rebre la navegant internacional Nora Burgman, Subcampiona del Món i Subcampiona d’Europa al 2022 i subcampiona del Món 2023.



Comentaris