Productes falsificats a Blanes donar gat per llebre

Operatiu conjunt de la Guàrdia Civil i la Policia Local de Blanes contra les falsificacions amb 538 articles comissats valorats en 427.473 € 

S’ha fet arran de sospites detectades en cinc parades del Mercat dels Teixits Setmanal que s’instal·la cada dilluns al Passeig de Mar 


Imatge facilitada per la institució


Nota de premsa AJUNTAMENT

Rebuda 01/02/2024


Blanes ha viscut aquesta setmana una actuació policial contra les falsificacions de diversos articles de marques conegudes que es venen fora de botigues i comerços. L’acció va tenir lloc dilluns passat, a través d’un operatiu conjunt amb efectius de la Guàrdia Civil i la Policia Local de Blanes, que va donar-hi suport.

Es van investigar cinc parades del Mercat dels Teixits setmanal que s’instal·la tots els dilluns al matí al Passeig de Mar. A resultes de l’escorcoll, s’han comissat un total de 538 articles de diversa mena, amb un valor total del gènere intervingut que suma prop de mig milió d’euros. Més concretament, la valoració dels productes falsificats que s’han comissat és de 427.473 €.

El tipus de material requisat que imita el de conegudes marques de diferent mena a les cinc parades intervingudes anava des d’articles de bijuteria fins a bosses de mà, passant per perfums i colònies, així com diversos productes tèxtils. L’acció policial ha estat propiciada davant les sospites que hi havia diverses parades del Mercat dels Teixits del dilluns on darrerament estava proliferant la venda de productes falsificats.

Un cop vehiculada la petició, les dues forces de seguretat –Guàrdia Civil i Policia Local- van coordinar-se per l’acció que ha tingut lloc aquesta setmana. Per part de la Guàrdia Civil, han intervingut diversos agents que pertanyen a tres destacaments de municipis gironines: Lloret de Mar, Palamós i Estartit. Pel que fa a la Policia Local de Blanes, han pres part en l’operatiu dues patrulles d’agents.



Comentaris