Acte amb tutti quanti alcaldes, exalcaldes, regidors i exregidors

L’Ajuntament farà un homenatge pòstum a la primera alcaldessa de Blanes, Maria Dolors Oms i Bassols

El dissabte 2 de març s’inaugurarà una placa commemorativa instal·lada a l’entrada de la Sala de Plens que a partir d’ara passarà a tenir el seu nom, seguida d’un acte institucional



Nota de premsa AJUNTAMENT

Rebuda 27/02/2024


Aquest proper dissabte 2 de març l’Ajuntament de Blanes ha organitzat un acte d’homenatge pòstum a qui va ser la primera alcaldessa de l’actual època democràtica, Maria Dolors Oms i Bassols, que va morir el 22 de febrer del 2023. Precisament s’ha volgut triar una data propera a l’aniversari del seu traspàs per fer realitat el què de fet ja es va acordar llavors.

La sessió plenària del maig de l’any passat va aprovar per unanimitat nomenar la Sala de Plens Municipal com a Sala Maria Dolors Oms i Bassols, d’acord amb la proposta de la Comissió del Nomenclàtor que s’havia de celebrar el dia 10 d’aquell mes. L’homenatge a Maria Dolors Oms i Bassols començarà precisament per aquest extrem: la descoberta d’una placa commemorativa que s’instal·larà a l’entrada de la sala, al Passeig de Dintre 31.

Posteriorment, l’activitat continuarà a la mateixa Sala de Plens, on hi haurà un Acte Institucional encapçalat per l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández. També comptarà amb la participació de l’exalcalde i amic personal de Maria Dolors Oms, Miquel Lupiáñez; un representant de la Fundació Aspronis, de la qual en va ser presidenta durant molts anys; i finalment un representant de la seva família.

L’acte començarà a les dotze del migdia, i està previst que hi participin familiars, amics, actuals membres del consistori, exregidors i exregidores dels diferents mandats que va encapçalar Maria Dolors Oms com alcaldessa, així com tots els polítics que també han exercit el càrrec de batlle els darrera anys. D’igual manera, hi haurà representants de la Fundació Aspronis.



Comentaris